Skip to main content

Het is zomer en voor veel dames staat de vakantie voor de deur. Heerlijk! Met de producten van deze box laten we de zon stralen, ongeacht het weer buiten. Benieuwd hoe je de producten optimaal kunt gebruiken? Ik leg het je uit in deze blog!

Sunny lips met de Oryza lipgloss

Laat die cocktails maar komen, want jouw lippen zijn er klaar voor! Met de ´sunny lips´ van Oryza zien jouw lippen er lip smacking good uit! Deze sunny gloss is waterproof en heeft een geweldige shine. Je kunt de gloss op zichzelf gebruiken voor een mooie natural look of breng het aan over je lippenstift om het net wat meer WOW te geven! Inspiratie nodig? Lees hier tips voor vollere lippen.

Sunbronzed all day every day

Kan jouw bleke gezichtje wel wat kleur gebruiken? Binnen no time tover jij een sunny glow met deze fijne bronzer. De kleur is vrij diep, wat het met name geschikt maakt voor de dames met een medium tot donkere huid. Is jouw huid wat lichter, dep dan voorzichtig met je kwast op de bronzer. Tik de kwast heel goed af en breng het heel lichtjes aan op je huid waarbij je de kwast aan het einde, losjes vasthoudt. De bronzer breng je vervolgens aan net onder en op je jukbeenderen, bij je bovenste haarlijn, bij je kaaklijn en vergeet ook het puntje van je neus en kin niet!

No sweat but glow!

Een prachtig stralend gezicht ziet er waanzinnig uit, maar een bezweet gezicht iets minder. Gelukkig hebben wij een primer in de box gedaan die ervoor zorgt dat je er na een paar uur niet uitziet als een glimworm. Nog een bijkomend voordeel: het vervaagt zichtbare poriën voor een prachtig airbrushed effect. Je kunt de primer over je gehele gezicht aanbrengen, of alleen op de plekken waar je gedurende de dag gaat glimmen. Vaak is dit je voorhoofd, neus, kin en soms ook de wangen.

Pluk de dag!

Pluk de dag! Geniet van elke zonnestraal en elke mooie dag en neem eens de tijd om stil te staan bij alles waarvoor je dankbaar bent. En vergeet daarnaast ook niet af en toe je wenkbrauwen te epileren met de pincet van Vintage Cosmetics. Die zon is heerlijk, maar zorgt er wel voor dat elke haartje extra zichtbaar wordt. Pluk away!

Glow from within

Word zelf een stralend zonnestraaltje dankzij het voedende masker van K-GLO. Dit masker bevat fijne, verzorgende en hydraterende ingrediënten die zorgen voor een stralende huid. Dat kan je huid soms wel even gebruiken, zeker in de zomermaanden als je veel met je gezicht in de zon zit!

Door de voedende ingrediënten geeft het maskertje je die prachtige glow zonder make-up! Wat nog extra fijn is aan het gezichtsmasker, is dat het je echt even dat fijne vermenmomentje geeft waarin je eventjes kunt uit-tunen en de aandacht aan je huid kan geven. Goed bezig hoor!

Elke maand stralen

Bij Styletone willen we je niet alleen deze maand laten stralen, maar willen we dat elke maand opnieuw doen. Het is onze missie om vrouwen iedere keer als ze onze box openen dat ‘wauw’ effect te geven. En nog belangrijker: iedere vrouw de beauty tools geven om zichzelf elke dag een beetje te verwennen. Want dat hebben jullie wel verdiend!