• 1. Wat betekent box tegoed?

  Box tegoed is het aantal boxen de je nog tegoed hebt.

  Aan het einde van de maand starten we met het voorbereiden van je nieuwe box, en dit is ook wanneer we een punt van je tegoed afhalen.

  Voorbeeld: Je koopt in Januari een 3 maanden abonnement. In Januari ontvang je je eerste box. Eind Januari halen we het tweede punt van je tegoed af voor je Februari box, and heb je nog 1 box tegoed. Dan eind Februari halen we het laatste punt van je tegoed af voor je Maart box, dit is dan de laatste box die je ontvangt.

 • 2. Welk abonnement kan ik nemen op de StyleTone beautybox?

  Er zijn meerdere opties die je kunt kiezen, afhankelijk van wat jij prettig vindt. Deze kun je vinden op de aanmeld pagina.

 • 3. Kan ik mijn abonnement pauzeren?

  Ja, dat kan. Als je inlogt in jouw member area en je naar ‘account’ gaat staat daar de optie om je abonnement te pauzeren. Wij slaan vervolgens die box voor je over, en je ontvangt automatisch pas weer de eerstvolgende box daarna.

 • 4. Als ik mijn abonnement weer aanzet, welke box ontvang ik dan als eerste box?

  Je ontvangt jouw eerste box altijd weer in de maand waarin jij de box weer aanzet, tenzij deze is uitverkocht. Mocht je die box al hebben ontvangen, ontvang je natuurlijk geen box dubbel, maar krijg je de eerstvolgende nieuwe box.

 • 5. Kan ik mijn abonnement verlengen?

  Ja, dit kan heel makkelijk in jouw member area. Ga naar ‘account’ en klik op ‘koop box credit’. Mocht je nog box credits hebben en je sluit al een nieuw abonnement af, dan wordt dit bij elkaar opgeteld.

 • 1. Wat is het verschil tussen de betalingsmethoden?

  Als je voor de eerste keer een abonnement afsluit is het belangrijk om te weten dat er verschil is tussen betaling met iDeal/overboeking en een eenmalige incasso. Als je kiest om te betalen met iDeal of via een overboeking, dan wordt jouw betaling binnen een werkdag overgeschreven naar onze bank. Mocht je kiezen voor een eenmalige incasso dan kan dit zeker 7 werkdagen in beslag nemen. Dit betekent dat jouw box mogelijk later wordt verzonden, omdat jouw box pas wordt aangemaakt als de betaling bij ons binnen is. Let op: dit geldt alleen voor de verzending van jouw eerste box. Daarna zal de verzending altijd gelijk liggen met de rest. 

 • 1. Wat voor producten zitten er in de box?

  De inhoud van de StyleTone beautybox wisselt iedere maand, maar bevat altijd minimaal 5 full size beautyproducten. Deze producten zijn vooral make-up producten, aangevuld met hier en daar een skin of haircare product. De box wordt gevuld met merken en producten over de hele wereld en je zal nooit twee keer hetzelfde product in jouw box vinden.

 • 2. Kan ik zelf kiezen wat ik in mijn box wil ontvangen?

  Het idee van ons concept is om je kennis te laten maken met verschillende merken, producten en kleuren. Producten die je normaal niet snel zou proberen en die je ineens verrassend goed bevallen. Het kan voorkomen dat je een keer een product of kleur ontvangt die je zelf niet gebruikt, maar helaas is het voor ons (nog) niet mogelijk om de boxen op persoonlijke voorkeur af te stemmen. En misschien heb je nog wel een vriendin of buurvrouw die je blij kunt maken met een product!

 • 3. Ik heb mijn box nog niet ontvangen, wat nu?

  Gelukkig komen de meeste boxen altijd mooi op tijd aan, maar het kan wel eens zijn dat een box er langer over doet. Jouw box kan er, afhankelijk van het land waarin je woont, een aantal werkdagen over doen dus wacht altijd eerst even af tot deze dagen voorbij zijn. Voor verzending binnen nederland geld hier 5 werkdagen voor, naar Belgie zelfs 7 werkdagen. Mocht je jouw box na dit aantal werkdagen nog niet hebben ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice dan gaan we dit voor jou oplossen want wij willen ook dat jij je box op tijd krijgt! Boxen naar andere landen dan Nederland en Belgie gaan per koerier, en hiervan ontvang je een track & trace code.

 • 4. Kan ik mijn box terugsturen als ik niet tevreden ben?

  Dat kan voor webshop orders, en alleen als de producten ongeopend en ongebruikt zijn. Stuur jouw box retour en als wij deze in goede orde hebben ontvangen, zullen we het bedrag naar jou terugstorten.

 • 1. Ik heb een vraag over ingrediĆ«nten

  We hebben de meest voorkomende vragen over ingredienten beantwoord in het magazine via de icoontjes (parabenen, veganistisch en de houdbaarheid na opening). Ook geven we het icoontje niet getest op dieren weer, mocht die vergeten zijn bij een product, deze is uiteraard altijd toepasbaar omdat we alleen producten in de box presenteren die niet op dieren zijn getest. Heb je een vraag over een ingredient, stuur gerust een mailtje naar ask@styletone.com. 

 • 1. Hoe lang blijven mijn Stylepoints geldig?

  Stylepoints blijven geldig zolang je lid bent, of tot een jaar nadat je geen lid meer bij ons bent.

 • 2. Ik heb StylePoints gespaard, maar hoe werkt het nu verder?

  In je member area kun je zien hoeveel punten je hebt gespaart. Je kunt jouw StylePoints inwissellen in de webwinkel, iedere 8 punten geven je € 1,00 korting op jouw bestelling. DIt is bovenop de 30% korting die je als member al krijgt.

 • 3. Wat kan ik doen met de StyleTone Points?

  Er zijn meerdere manieren om StyleTone Points te verdienen, bijvoorbeeld door ons te volgen op social media. In jouw account kan je vinden hoe je de punten kan verdienen en ook wat jouw huidige puntenaantal is. Je spaart StyleTone Points voor kortingen op producten uit de shop.

 • 1. Verzenden jullie naar mijn land?

   De StyleTone beautybox wordt momenteel verzonden naar:

  • Nederland
  • België
 • 2. Wanneer ontvang ik mijn eerste box?

  Je ontvangt jouw eerste box altijd in de maand waarin jij de box bestelt, tenzij deze is uitverkocht. Als de box nog beschikbaar is, dan gaan we zodra we je betaling ontvangen hebben de box inpakken en versturen we deze. Mocht de box zijn uitverkocht dan ontvang je de nieuwe box van de eerstvolgende maand.

 • 3. Wanneer wordt de box bezorgd?

  De box wordt altijd vanaf de 2e donderdag van de maand bezorgd. Het overgrootste gedeelte komt aan op de tweede donderdag van de maand, maar als de postbode iets verder moet fietsen of een beetje vertraging heeft kan de box vrijdag of zaterdag pas aankomen. Officieel mag PostNL er tot 5 (NL) en 7 (BE) werkdagen over doen om je box te bezorgen, dus wacht dit altijd even af. Heb je daarna je box nog steeds niet ontvangen, neem dan even contact op met de klantenservice, dan gaan we het voor je uitzoeken. Woon je in een ander land dan Nederland of Belgie, dan wordt jouw box per koerier verzonden, en kan je deze volgen via de track & trace link in de email. We doen ons best om alle boxen tegelijk te bezorgen, dus ook dan kun je de box vanaf de tweede donderdag van de maand verwachten.

 • 4. Hoe lang duurt de verzending van mijn box?

  De verzending van de box is afhankelijk van het land waarin je woont:
  Nederland:         1 - 5 werkdagen
  België:              1 - 7 werkdagen

 • 5. Hoe wordt de box verzonden?

  De box wordt binnen Nederland en Belgie verzonden met PostNL en wordt door de brievenbus geleverd. Shop orders die niet door de brievenbus passen worden verzonden per koerier. Orders naar andere landen buiten Nederland en Belgie worden altijd per koerier verzonden, je ontvangt hier een track & trace code van per email.

 • 6. Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

  Binnen Nederland en Belgie is het niet mogelijk om je box bestelling te volgen, maar webshop orders die niet door de brievenbus passen wel. Voor deze shop orders en alle orders naar andere landen ontvang je de track & trace code per email.

 • 7. Wat zijn de verzendkosten?

  Je hoeft geen verzendkosten te betalen, de prijzen van de abonnementen zijn namelijk inclusief verzending.
  Voor bestellingen in de webshop rekenen wij wel verzendkosten, afhankelijk van de grootte van jouw order en het land waar we jouw pakketje heen moeten sturen.

  Deze kosten vind je in je bestel overzicht voordat je de bestelling bevestigd of betaald.

Is je vraag niet beantwoord in de F.A.Q.? Neem contact op met onze klantenservice op via info@styletone.com