• Elke keer je eigen box samenstellen
  • Gratis verzending
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Elke keer je eigen box samenstellen
  • Gratis verzending
  • Niet goed, geld terug garantie

Over ons

Wie wij zijn? Dat vertellen we je graag! Net zoals we graag horen wie jij bent 😉

Twee mannen die op zoek waren naar iets wat écht bij ze past. Een product waar ze echt wat mee hebben. Haha, niet echt, maar vrouwen verrassen en blij maken is natuurlijk wel heel leuk. Om het team te versterken en de vrouwelijke input niet te laten ontbreken laten ze het belangrijkste werk over aan Liset, Ilona en Kayleigh. En dat is jullie blij maken! Een klein team, maar heel flexibel en daardoor weet je altijd met wie je te maken hebt. Handig toch?

Zo doen wij er alles aan om de ‘unboxing experience’ te optimaliseren zodat jij tijd en aandacht aan jezelf kan besteden. En wist je dat wij de leukste en grootste beautybox van Nederland en België verkopen? Bijna allemaal full size producten in een prachtige box die je zelf samen kan stellen. Gewoon om jezelf te verwennen!

Jouw Styletone Team

Liset

34 jaar, getrouwd en heeft drie prinsessen die dol zijn op make-up en verkleden. Een echte duizendpoot die het contact heeft met alle merken, elke maand weer een unieke box samenstelt en meedenkt in leuke acties voor alle members.

funfact: Heeft 15 verschillende gins in huis #gintoniclover

Kayleigh

Heldin voor onze members! 27 jaar, woont samen met vriendlief en 4 katten. Kayleigh zorgt voor happiness bij alle beauty's, lost elk probleem op en zorgt dat jij jouw box krijgt en daardoor heerlijk in de watten gelegd wordt!

funfact:  Ook een heldin in de keuken door haar verleden als kok.

Roos

36 jaar, gelukkig getrouwd en heeft twee vrolijke kindjes. Is onze beautyblogger en makeup expert en geeft graag handige en interessante tips over make-up en verzorging. Ook beantwoord ze graag al jullie vragen hierover! 

funfact: is fan van pilates, interval training en Magnum pints.

Ilona

24 jaar, gelukkig getrouwd en happy met haar hond en kat. Helpt onze members met liefde aan de telefoon, vult onze social media en zorgt dat alle producten op tijd geleverd zijn in ons magazijn om ingepakt te worden.

funfact: Heeft met 70+ schoenen, nog niet genoeg. 

Harro

Zorgt voor Sales en Marketing en maakt het jullie online zo makkelijk mogelijk! 50 jaar, getrouwd, 2 dochters en een zoon. Z'n dochters vertellen hem wat er in de box moet ;-).  

funfact:  maakt graag mooie foto's en leuke docu's over z'n familie.
 

Matthijs Bramer

Matthijs

Is van de processen en IT en let op de centjes. 46 jaar, getrouwd en vader van een meidenclub van 3 dochters die samen met mama als eerste de nieuwe producten mogen uittesten!

funfact: weet alles over vliegtuigen en is fervent duursporter.