Skip to main content

Over ons

Styletone

Duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk om dagelijks bezig te zijn met het verduurzamen van Styletone. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je jouw pakketjes ontvangt in een hergebruikte doos. Of we oude materialen hergebruiken om de boxen te beschermen tijdens het versturen. Daarnaast verzenden wij alle producten via Groenbezorgen een groene manier van het bezorgen van jouw pakketjes. Het kan hierdoor voorkomen dat je een dagje later jouw pakketje krijgt als je van ons gewend bent maar goed om te weten is dat deze zo duurzaam mogelijk bezorgd is.

Het is onze missie om jou de ultieme beauty ervaring te bieden, waarbij we jouw unieke stijl en persoonlijkheid vieren! Liset, eigenaresse van Styletone is een echte beauty lover die met veel passie haar bedrijf runt. Ze zag dat er behoefte was aan een flexibele beautybox die je zelf kunt samenstellen en bestellen wanneer jij dat wilt!

Met jarenlange ervaring in de beauty-industrie heeft Liset een scherp oog ontwikkeld voor innovatieve producten die perfect passen bij de behoefte van onze members! Elk product dat je in de styletonebox vindt, is zorgvuldig geselecteerd door onze beautyexperts zodat deze helemaal aansluiten bij de nieuwste trends & ontwikkelingen of een absolute must have zijn in jouw make up stash.

Maar Styletone is meer dan alleen een beautybox. Wij zijn een gemeenschap die streeft naar diversiteit en empowerment. We geloven dat schoonheid in alle vormen, maten en kleuren bestaat, en ons doel is om iedereen te laten stralen, ongeacht hun achtergrond. Met de expertise van Liset en ons getalenteerde team van beautyexperts, bieden we advies en inspiratie om jou te helpen je eigen unieke stijl te ontdekken en te omarmen.

Wij hopen dat jij je ook member wordt bij Styletone en meedoet met ons avontuur! Laat je verrassen, inspireren en verwennen terwijl we samen de schoonheid van het leven vieren!