• Elke keer je eigen box samenstellen
  • Gratis verzending
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Elke keer je eigen box samenstellen
  • Gratis verzending
  • Niet goed, geld terug garantie

Hoe werkt het

1. Stel jouw geluksbox samen

Vind de perfecte optie voor jou, voor slechts 30 Euro

2. Ontvang jouw verrassing

8 beauty en verzorgingsproducten naar keuze

3. Geniet van het moment

Inclusief verrassingsproducten!

en verwen jezelf

Is het dan echt zo simpel?

Eigenlijk wel, maar we leggen het nog graag even uit ;-). Je kan jouw beautybox helemaal zelf samenstellen met 8 beautyproducten. Van elke product mag je er maximaal één kiezen. Wil je graag verrast worden? Kies dan één of meer verrassingsproducten uit. Als je 8 producten hebt gekozen kun je de box bestellen. Afrekenen voor 30 euro en dan in spanning wachten op die heerlijke beautybox die jou gaat verwennen! Zeg nou zelf: wie wil dit niet ;-)? De producten die je krijgt zijn make-up producten, cosmeticaproducten en/of verzorgingsproducten.

Dit zeggen onze klanten:

De beste reclame is natuurlijk wat onze leden over ons zeggen ;-). Zie hieronder en kijk anders ook eens op Webwinkelkeur (rechtsbovenin je scherm)

9

Ik ben verkocht!

Ik ben erg enthousiast over de inhoud; veel verschillende en vooral ook vernieuwende producten die je anders niet snel zou kopen. En ik gebruik echt alles!

Marleen, 30, Enschede

9

Absoluut een aanrader

Styletone is tot nu toe de enige box die mij tevreden stelt en waarbij ik het gevoel krijg dat ik waar voor mijn geld heb. Er zitten altijd fijne producten in!

Michelle, 30 jaar, Ridderkerk

9,6

Zeer verslaafd aan cosmetica, heerlijk cadeau elke keer.

Ik maak al jarenlang gebruik van Styletone, altijd weer prachtige verrassingen. En geweldig dat ik nu zelf mag samenstellen!

Thea, 52, Breda