Skip to main content

Op zoek naar een superleuke beautybox?

Maak kennis met Styletone: dé beautybox van Nederland

Een prachtige beautybox

Elke keer, op jouw gekozen tijd, verwend worden met de nieuwste beautyproducten. Jezelf laten stralen met mooie make-up, relaxen met heerlijke douche-essentials en goed zorgen voor je lichaam met bodybutters, -lotions of serums. Natuurlijk is het geheel niet af met glanzende lokken, die je verkrijgt met de fijnste haarproducten.

Yes, vertel mij meer
Maandelijkse beautybox

Leg jezelf in de watten met Styletone

Als eerste in Nederland zorgde Styletone voor de lancering van de beautybox. Met een groot netwerk aan beauty- en cosmeticamerken op zak, waren we in staat om de mooiste deals te sluiten. En die deals? Die stopten we in onze box. Zo ontstond Styletone: nu de grootste én volste box van Nederland. Een beautybox vol full-size cosmetica, make-up, tools en verwenproducten.

Elke keer weer een heerlijke verrassing

Met Styletone is de zelf samengestelde beautybox één groot feestje geworden. Elke keer wordt je weer verrast door de Styletone beautybox. En je bepaalt zelf wanneer je die ontvangt en welke producten daarin zitten! We durven daarom wel te zeggen dat Styletone de juiste keuze is van alle beautyboxen. Voor iedereen die zich optimaal wil laten verwennen én onderdeel wil zijn van de leukste vriendinnenclub van Nederland en België!

Exclusief en veelzijdig

Met onze beautybox willen we je niet alleen in de watten leggen. We willen je namelijk ook verrassen en kennis laten maken met de nieuwste innovaties op beautygebied. Sta jij altijd te popelen als een beautymerk met een nieuwe release komt? Of laat je je liever verrassen met die nieuwe innovaties? We hebben elke maand een vijftal nieuwe producten in de shop die je nog niet kent, van full size formaat tot samples. Door onze samenwerking met exclusieve merken en innovatieve beautyinstituten, blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt én ontvang jij als eerste de nieuwste releases van de verschillende beautymerken op je deurmat. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat er in de box een mooie balans zit: zo stoppen we zowel make-up als gezichts- en haarverzorgingsproducten, tools en verwennerijen voor je lichaam in de box. Door ons uitgebreide netwerk, ontvang je ook producten die je niet zomaar in de winkel koopt.