• Elke maand de mooiste beautybox van NL en BE
  • Gratis verzending
  • Maandelijks opzegbaar
  • Elke maand de mooiste beautybox van NL en BE
  • Gratis verzending
  • Maandelijks opzegbaar

Op zoek naar een maandelijkse beautybox?

Maak kennis met Styletone: dé beautybox van Nederland

Een maandelijkse beautybox: elke maand verwend worden met de nieuwste beautyproducten. Jezelf laten stralen met mooie make-up, relaxen met heerlijke douche-essentials en goed zorgen voor je lichaam met bodybutters, -lotions of serums. Natuurlijk is het geheel niet af met glanzende lokken, die je verkrijgt met de fijnste haarproducten. Styletone geeft je hierbij de keuze uit twee abonnementen: de Styletone Classic, een mooie makeup verwennerij, of de Styletone Ultimate, met de makeup van de Classic + een aantal prachtige verzorgingsproducten.

Leg jezelf in de watten met Styletone

Als eerste in Nederland zorgde Styletone voor de lancering van de beautybox. Met een groot netwerk aan beauty- en cosmeticamerken op zak, waren we in staat om de mooiste deals te sluiten. En die deals? Die stopten we in onze box. Zo ontstond Styletone: nu de grootste én volste box van Nederland. Een beautybox vol full-size cosmetica, make-up, tools en verwenproducten.

Maandelijkse beautybox

Elke maand een heerlijke verrassing

Met Styletone is de maandelijkse beautybox één groot feestje geworden. Elke maand wordt je verrast door de Styletone Classic of de Styletone Ultimate. En als je wilt kun je heel makkelijk overstappen van het ene naar het andere abonnement. We durven daarom wel te zeggen dat Styletone de juiste keuze is van alle beautyboxen. Voor iedereen die zich optimaal wil laten verwennen én member wil worden van de leukste vriendinnenclub van Nederland en België!

Exclusief en veelzijdig

Met onze maandelijkse beautybox willen we je niet alleen in de watten leggen. We willen je namelijk ook verrassen en kennis laten maken met de nieuwste innovaties op beautygebied. Sta jij altijd te popelen als een beautymerk met een nieuwe release komt? Of laat je je liever verrassen met die nieuwe innovaties? We stoppen de boxen vol met producten die je nog niet kent, van full size formaat tot samples. Door onze samenwerking met exclusieve merken en innovatieve beautyinstituten, blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt én ontvang jij als eerste de nieuwste releases van de verschillende beautymerken op je deurmat. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat er in de box een mooie balans zit: zo stoppen we zowel make-up als gezichts- en haarverzorgingsproducten, tools en verwennerijen voor je lichaam in de box. Door ons uitgebreide netwerk, ontvang je ook producten die je niet zomaar in de winkel koopt.

Psst, mis deze kortingscode niet!

Vul je e-mailadres in voor een korting van 20 procent op je eerste beautybox bij een abonnement!
Deze is tot 24 uur geldig na ontvangst dus wees er snel bij ;-).