Kies je lidmaatschap
Yes! Je wilt een maandelijks momentje voor jezelf. De eerste stap is het kiezen van welk lidmaatschap het beste bij jou past. Je kunt kiezen uit het eenmalig uitproberen, een maandelijks lidmaatschap, eenmalig proberen of voor 3 of 12 maanden. Nadat jij je keuze hebt gemaakt, vragen we je enkele gegevens in te vullen om je aanmelding compleet te maken.

Betaling
Je kunt jouw eerste beautybox met iDeal, Mastercard of Visa betalen, daarna schrijven wij het geld af via een automatische incasso. Zo hoef je nooit meer te denken aan de betaling en kunnen wij direct voor je aan de slag. Heb je gekozen voor het eenmalig proberen? Dan schrijven wij natuurlijk na jouw eerste box niets bij je af.

Inpakken
Jouw taak zit erop en nu gaan wij voor je aan de slag! Het verwerken, inpakken en versturen van jouw eerste box kan een paar dagen duren, maar we houden je op de hoogte wanneer je jouw box ontvangt.

Extra leuk: wist je dat je bij jouw lidmaatschap standaard 30% korting krijgt op alle producten en boxen in onze webshop?

Verzending BOX DAY! Vanaf elke tweede donderdag van de maand kun jij jouw box verwachten. Zodra jouw beautybox onderweg is ontvang je van ons een mail. Het duurt dan niet lang meer voordat de box bij jou op de mat valt! Het kan maximaal 5 werkdagen (7 werkdagen voor Belgiƫ) duren voordat de box bij jou thuis is. De doos past gewoon door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven, mag natuurlijk wel.

YAY! Je hebt jezelf nu officieel een cadeautje gedaan, want onze beautybox is bij je afgeleverd. Het feest kan beginnen want je mag de vijf fijne producten uitpakken. Meer weten over de producten? Het bijgevoegde magazine staat ook nog eens boordevol tips en tricks speciaal afgestemd op deze box. Oh, en vergeet je ons niet te taggen op Instagram? #styletonebox