Skip to main content

Deze maand zetten we de vrouw, of eigenlijk de supervrouw, in het zonnetje met de april beautybox. En dat ben jij! En je moeder, je zus, je nicht, vriendin; alle vrouwen die je kent. Lang, kort, slank, curvy, blond, donker het maakt niet uit: iedere vrouw is prachtig en uniek en verdient het om zich nog meer super te voelen. Daarom deze maand een box speciaal voor jouw super, waanzinnige, fantastische en prachtige ZELF.

Onze supervrouw

Wij zien een superwoman als een vrouw die weet wat ze kan, maar ook haar gebreken kent. Een vrouw die kan genieten, die zichzelf niet wegcijfert maar voor zichzelf opkomt. En een vrouw die weet dat ze dat persoonlijke verwenmomentje absoluut mag hebben!

Of je nou jouw natural-self wilt omarmen, of nét voor wat extra’s wilt gaan: de april beautybox geeft je de mogelijkheid om je licht net iets feller te laten stralen. En dat doe je door al het mooie dat je al hebt, nog meer te accenturen. Laat je ogen spreken met een volume mascara, laat je lippen knallen met de metal lippenstift en zorg voor gezond stralend haar dankzij het haar- en hoofdhuid masker van Mudmasky. Maar er is nog meer! Benieuwd hoe jij nog meer kracht kunt putten uit de producten van de Styletone make-up box? Ik geef je per make-up product tips over hoe je het kunt gebruiken! Hopelijk kun je zo nog meer van jouw dagelijks verwenmoment genieten!

Zo creëer je echte volume met de volume mascara van Bellapierre

Mascara´s zijn echt wondermiddeltjes die een geweldige impact hebben op jouw oogopslag. Letterlijk! Want de oogopslag wordt mede bepaald door jouw wimpers. Mooie wimpers vallen meteen op. Of je nu korte wimpers hebt, of gezegend met lange lashes: het helpt altijd om ze wat extra te accentueren met een mascara. Een volumizing mascara past eigenlijk wel bij iedereen, want wie wil er nu niet een mooie waaier van wimpers hebben? Een goede mascara is 1 stap naar mooiere wimpers, maar de manier waarop je het gebruikt is ook heel belangrijk!

Een veelgemaakte fout bij het aanbrengen van mascara is dat het met name halverwege en op de ‘puntjes’ wordt aangebracht. Als je vollere wimpers wilt creëren is het juist belangrijk om de mascara goed aan te zetten vanaf de wortel. Zet het borsteltje dus goed tegen je wimperrand aan. Maak hier een paar zigzaggende bewegingen en ga dan pas langzaamaan omhoog naar de puntjes. Je zal zien dat wanneer je een goed laagje mascara hebt aanbracht aan de basis, je wimpers al meteen voller lijken!

Frame your face met wenkbrauwgel

Wenkbrauwen zijn zo belangrijk. Ze zijn dé elementen in je gezicht die je expressie geven. Probeer maar eens goed boos te kijken zonder je wenkbrauwen te gebruiken. Dat wordt lastig hè? Ik zie helaas vaak dat veel vrouwen hun wenkbrauwen een beetje ´vergeten´. Nu hoef je echt niet meteen je wenkbrauwen te gaan tekenen of op te vullen met een gekleurde poeder of potlood. Het helpt vaak al heel veel als je ze even mooi op hun plekje kamt en de haartje vastzet met wat wenkbrauwgel.

De wenkbrauwgel kun je als volgt gebruiken: kam met het borsteltje eerst de haartjes schuin omhoog vanaf de binnenkant naar de buitenkant. Haartjes die boven de vorm van je wenkbrauw uitkomen kam iets naar beneden met de richting van je wenkbrauw mee. Voila! Dat ziet er vast al mooi uit! Ben je niet gezegend met volle wenkbrauwen, dan kun je ze altijd wat opvullen of bijtekenen.

Plumpy lips

Misschien was je eerste gedachten: ‘wat moet ik met een met metallic lip crayon?’ Ik snap die gedachten wel, want het klinkt een beetje als iets uit de 90’s. Laat je niet misleiden voor het woordje ‘metallic’ want in dit geval heeft het niets te maken met die blikkerige finish waar je misschien in eerste instantie aan denkt. De lip crayon is juist erg mooi voor iedereen. Met metallic bedoelen ze dat het een mooie parelmoeren glans heeft die je lippen er voller en gezonder uit laat zien: plumpy lips dus!

Voor een hele subtiele look kun je de romige crayon in kleine strookjes aanbrengen in het midden van je lip en het met je vinger wat naar buiten uitwerken. Wil je voor een volle lip gaan? Omdat de lip crayon een spitse punt heeft kun je heel goed je lippen wat omlijnen. Ga dan een klein beetje buiten de contouren van je lippen, zodat je een millimeter extra lip creëert. Vul het vervolgens wat in en zorg ervoor dat de lijntjes wat zijn vervaagt.

Control your shine!

Natuurlijk verdien je het om 24/7 te shinen, maar teveel shine op je gezicht is ook niet mooi. Om dit te voorkomen kun je de fijne bananenpoeder gebruiken. Dit helpt ontzettend goed om je gezicht te matteren en ook mat te houden gedurende de dag.

Zo kun je de poeder gebruiken: doe een klein beetje in de deksel van het potje. Pak een poeder kwast en draai dit rond in de deksel. Vervolgens tik je de kwast af en/of duw je de kwast in de palm van je hand. Je duwt dan de poeder wat beter in de haren van de kwast. Vervolgens maak je met de kwast deppende bewegingen op je huid. Vaak is het al genoeg om alleen je T-zone zachtjes af te poederen. Je T-zone wordt vaak het snelste vet. Het bestaat uit je voorhoofd, neus, kin en bij sommige ook de appeltjes van de wangen. De rest van het gezicht laat je poedervrij.

Meer tips op onze website

Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt, zodat je de producten uit de april box nog beter kunt inzetten om elke dag stralend door te komen! Op onze website delen we regelmatig tips over make-up, gezicht- en lichaamsverzorging die je kunnen helpen jouw verwenmomentjes nog meer uit te buiten! Wat dacht je bijvoorbeeld van veel praktische informatie en tips voor mensen met een droge huid? Of handige tips over oogschaduw aanbrengen of eyeliner aanbrengen? En dit is nog maar het begin! Dus: stay tuned!