Skip to main content

Time to glow and spice it up met de mei beautybox! Dat was onze boodschap deze maand voor alle lieve StyleTone subscribers. Wil je weten hoe je met onze producten van deze maand jouw glansrol als vrouw, moeder, vriendin, geliefde of buurvrouw nog pittiger kunt vervullen? Lees onze tips om de producten nog beter te gebruiken!

Spice Spice Baby oogschaduw palette van MAYY beauty

Een kittig, bold en spicy look creëer je heel makkelijk met de oogschaduw palet van MAYY beauty. Ik geef toe: misschien in eerste instantie niet de kleuren die je snel zou gebruiken, maar misschien kan ik je helpen het toch te proberen. De twee buitenste kleuren zijn overigens mooi neutraal. De mat bruine kleur is perfect voor je alledaagse look. Breng wat van de kleur aan in je arcadeboog en een beetje op je bewegend ooglid. Zo geef je jouw ogen net wat meer dimensie. De shimmer kleur is prachtig bij je ooghoeken. Dit is de basis. De andere beetje peachy kleur die ook een glansje heeft is ook mooi om op je ooglid aan te brengen. De kleur lijkt heel oranje, maar dat valt op de huid wel mee.

Ga je op pad en wil je echt voor een spicy look gaan? Voor deze durfal is het mooi om de donkerrode kleur net boven je wimperrand aan te brengen. Hiervoor kun je het fijne kwastje van Creative cosmetics gebruiken die ook in de box zit. Je kunt er ook een mooie ‘v-vorm’ mee maken door het een stukje boven je wimperrand aan te brengen en in een V naar boven te werken tot je arcadeboog. Vervolgens een beetje blenden met je vinger of met een andere kwast en klaar!

Highlighter van FLOSS

Een mooie gezonde glowy look is niet compleet zonder highlighter. Een highlighter is nog niet bij iedereen een veelgebruikt product, terwijl het juist zo ontzettend mooi kan zijn! Het zorgt er namelijk voor dat je er stralend uitziet. Hoe? Door met de highlighter de hoogste punten van je gezicht te accentueren. Zo krijgt je gezicht meer vorm en dimensie: een echt WOW-effect. Als je dat nog nooit gedaan hebt dan adviseer ik je het echt een keer te proberen.

De highlighter breng je aan met een kleine kwast of gewoon met je vingers. Het is het laatste wat je aanbrengt in je make-uproutine. Het is overigens ook mooi als je verder geen make-up draagt. De highlighter breng je aan op: buitenste zijde van je jukbeenderen, boven je wenkbrauwen en net onder je wenkbrauwen. Prachtig toch?! Wil je nog een stapje verder gaan. Breng het dan ook aan op de brug van je neus, je kin en op de cupidoboog (bij je lippen). Ben je hier niet van? Wist je dat je de highlighter ook kunt gebruiken als oogschaduw? Het staat heel mooi op je bewegend ooglid en in je binnenste ooghoeken. Lekker fris!

Sheet mask van LOOKX

Een echt glowy look is de shine die je huid van zichzelf heeft. Een glowy huid ziet er namelijk gezond en fris uit. Met de juiste gezichtsverzorging kun je veel doen om je huid meer te laten stralen. Het heerlijke sheet masker van LOOKX kan je hier een handje bij helpen. Het bevat allerlei geweldige ingrediënten die je huid verzorgen en hydrateren. Je ziet meteen al resultaat: een gezonde, stralende huid! Dat is pas een effectief verwenmoment!

Lieve dames: vergeet niet intens te genieten van jouw verwenmomentjes. Ook al bestaat die uit wat oogschaduw aanbrengen of je gezicht laten stralen met highlighter: geniet van elke seconde die je spendeert aan jezelf. Het is zo belangrijk!

Bye babes! Liefs Roos en de rest van het StyleTone team.