Skip to main content

Wat hebben we veel mooie reacties gekregen op onze juni beautybox! Dat vinden wij zo heerlijk en daar doen we het voor: jullie blij maken met mooie verwenmomentjes! De juni box bevatte werkelijke pareltjes van make-up- en zelfverzorgingsitems. Lees er meer over in deze blog!

Snoepjes om jezelf mee te verwennen

Hoe vaak verwen jij jezelf met iets lekkers? Wij hopen regelmatig, want je verdient het! En niet alleen je smaakpapillen verdienen het om af en toe heerlijk verwend te worden, ook je huid en jouw uitstraling. Om die reden wilden we je deze maand verrassen met producten die jouw huid en je uitstraling een boost geven!

In shape met de Dual brow brush

Je wenkbrauwen framen jouw gezicht. Als je wenkbrauwen mooi zijn, dan zie je er meteen anders uit dan wanneer je er totaal geen aandacht aan besteedt. Hoe houd je jouw wenkbrauwen mooi? Nou door ze een beetje verzorgen. Bijvoorbeeld je wenkbrauwen van tijd tot tijd epileren en ze mooi op hun plek borstelen. Dat kan met de dual brow brush. Heb je niet veel kleur in je wenkbrauwen? Gebruik dan het dunne kwastje om een beetje wenkbrauw poeder aan te brengen. Zo geef je jouw wenkbrauwen wat meer karakter. Let wel: zorg ervoor dat de kleur niet te veel afwijkt van je haarkleur!

Oogcrème

De huid onder je ogen is heel gevoelig en dun en verdient daarom goede verzorging. Het belangrijkste is dat de huid goed gehydrateerd blijft zodat het niet uitdroogt. Want een droge huid laat meer rimpels zien en dat is natuurlijk het laatste wat je wilt onder je ogen. Met de oogcrème uit de box kun je jouw gevoelig huidje lekker in de watten leggen zodat het een fijne oppepper krijgt.

Wonderstick

De Paese wonderstick is echt een traktatie uit de box, want wat is dit toch een fijn multifunctioneel product met een prachtige kleur! De kleur is heel natuurlijk waardoor het mooi blend met je huid en je geen witte vlek of waas krijgt op de plek waar je de highlighter aanbrengt.

De wonderstick is ideaal om je binnenste ooghoeken mooi op te lichten. Doordat het een beetje een crème structuur heeft, kun je het mooi blenden. De highlighter is ook prachtig onder en boven je wenkbrauwen. Breng het ook heel zachtjes aan op je jukbeenderen door met de zijkanten van de punt licht deppende bewegingen te maken. Zo wrijf je de make-up die je eronder hebt zitten er niet af en ontstaat er een prachtige glow from within!

Nu je toch bezig met highlighten: de Estate oogschaduw is ook heel mooi om aan te brengen in je binnenste ooghoeken en onder je wenkbrauwen. Deze kun je heel mooi combineren met de wonderstick! Lees hier meer tips over oogschaduw aanbrengen!

Starskin oogmasker

Ik weet niet of jij er ook last van hebt, maar bij mij slaat de hooikoorts echt op hol dit jaar. Resultaat: traanogen de gehele dag door en dat doet niet veel goeds voor je oogopslag en de conditie van de huid onder je ogen. Om deze even een lekkere oppepper te geven hebben we een super fijn oogmasker toegevoegd in de box. In minder dan 15 minuten geef jij de huid een flinke boost. Ook perfect na een avondje uit (we mogen immers bijna weer), een gebroken nacht door je kindjes (ik ken het) of een slapeloze nacht door de hitte.

Meer verwenmomentjes met StyleTone

Wil je nog meer verwenmomentjes en ben je dol op verrassingen? Bestel dan op de eerste donderdag van de maand maximaal vijf verrassingsitems in jouw zelf samen te stellen beautybox. Zo krijg je elke maand de leukste en beste producten voor een klein prijsje. En geloof ons: het is echt elke maand een hele fijne verrassing als de Styletone beautybox weer binnenkomt!