• Elke maand de mooiste beautybox van NL en BE
  • Gratis verzending
  • Maandelijks opzegbaar
  • Elke maand de mooiste beautybox van NL en BE
  • Gratis verzending
  • Maandelijks opzegbaar

Dé make-up box online: be surprised!

Maak kennis met Styletone, dé online make-up box van Nederland

Ben jij een echte make-up fanaat en wil je de nieuwste producten ontvangen? Of vind je het juist ontzettend lastig om de perfecte make-up en verzorgingsproducten te vinden? Met Styletone bestel je jouw make-up box eenvoudig online en krijg je binnen no-time de mooiste en fijnste beautyproducten binnen. Zo zoek je op je gemak uit welke producten jij fijn vindt en welke het beste bij jouw huid, haar en ogen passen.

Styletone: jouw online make-up box

Met de make-up box van Styletone word je om de maand verrast met een nieuwe box op de deurmat, gevuld met beautyproducten om uit te proberen. Vind je het fijn om je make-up box online te bestellen en wil je een box vol make-up en andere beautyproducten? Dan is Styletone zonder twijfel de ideale box voor jou.

Een online beauty-community

Natuurlijk hebben we er rekening mee gehouden dat geen enkele vrouw hetzelfde is. Daarom hebben we twee verschillende abonnementen voor je ontwikkeld. Wil je graag een handige beautybox die alleen uit make-up bestaat? Kies dan voor de Styletone Classic, onze brievenbusdoos die elke maand op je deurmat valt. Of wil je meer en ook verzorgingsproducten erbij? Dan neem je toch de Styletone Ultimate? Hierin zitten de makeup producten van de Classic + een vijftal verzorgingsproducten. En dat voor slechts 29,95 per maand.

Kies je voor een abonnement? Dan word je member van de leukste vriendinnenclub van Nederland en België ;-). Zo wissel je makkelijk tips uit met andere make-up fans. Meer dan 40.000 vrouwen gingen je voor en kozen voor een van de abonnementen van Styletone.

Geef een make-up box cadeau

Misschien ken je wel iemand die een nóg grotere fan van make-up en beautyproducten is dan jij. Wil je jouw zus, vriendin of moeder verwennen met de mooiste beautyproducten, en dat voor een scherp prijsje? Dan kun je ze verrassen met deze make-up giftcard. Koop ‘m voor iemand anders én voor jezelf, dan kunnen jullie jezelf écht even in de watten leggen.

Verwen jezelf met mooie merken

Let’s go online shopping! Je bestelt jouw online make-up box super makkelijk bij Styletone. Wij lieten Nederlandse make-uplovers als eerste kennismaken met een verrassingsbox vol beautyproducten. De afgelopen jaren hebben we dan ook al een heleboel vrouwen verrast met geweldige verzorgingsproducten. Ondertussen bieden we zelfs de grootste en volste box van heel Nederland! We werken samen met global brands en exclusieve beauty-instituten. Deze producten zijn vaak lastig te verkrijgen, terwijl jij ze met onze online make-up box gewoon thuis krijgt. Een Styletone beautybox zit vol met exclusieve merken en luxe producten. Producten die je misschien niet zo snel voor jezelf zult bestellen. Juist daarom geniet je zo van de online make-up box van Styletone!

Psst, mis deze kortingscode niet!

Vul je e-mailadres in voor een korting van 20 procent op je eerste beautybox bij een abonnement!
Deze is tot 24 uur geldig na ontvangst dus wees er snel bij ;-).