Skip to main content

Het is tijd om liefde te geven. Heel veel liefde aan… jezelf met deze liefde beautybox! Je bent waarschijnlijk de leukste vriendin, de liefste moeder, de gezelligste tante en de rots in de branding voor mensen om je heen, maar ben je dit ook allemaal voor jezelf? Ben je ook leuk, lief, gezellig en sterk voor jezelf? Wel doen hoor! Want een fijn leven, begint bij jezelf! Deze maand helpen we je met heel veel liefde te geven aan de meest bijzondere persoon op aarde. Je raadt het waarschijnlijk wel: DAT BEN JIJ!

Bright eyes

Als je vanbinnen straalt, staal je van buiten ook. Soms kun je dit nog een handje helpen door je ogen een nog meer heldere opslag te geven. Hoe? Door de fijne Silk Kajal Kohl Eye liner van Lord & Berry. Dankzij de lichte kleur kun je bepaalde punten in je gezicht extra oplichten en zo nog meer shinen. Het is bijvoorbeeld werkelijk prachtig op je onderste waterlijn. Zie je hoe je ogen meteen een hele frisse blik krijgen? Breng het ook aan in je ooghoeken, voor een ‘ik-heb-9-uur-geslapen-blik’.

Waar deze kleur ook prachtig is, is onder je wenkbrauwen. Breng je wenkbrauwen eerst mooi in shape, vervolgens zet je onder je wenkbrauwen een dun lijntje met het potlood. Vervaag dit vervolgens met je vingers of een kwastje, zodat je een oplichtend effect krijgt. Mooi hè?

Quick and easy

Duurt het bij jou eeuwen voordat je haar droog is? Met de super handige daily hair towel is je haar sneller droog èn je minimaliseert de kans op gespleten haarpunten. Over multifunctioneel gesproken…

Ultieme Selflove = selfcare

Dé manier om jezelf liefde te geven is jezelf verwennen en daarbij kan het maskertje van Vitamasques je als geen ander bij helpen. Het zit vol met fijne stofjes voor je huid die je helpen te stralen als geen ander. Breng het maskertje ’s avonds aan terwijl je lekker ontspant. Laat het serum goed inwerken en bedenk je 5 redenen waarom je dit echt verdient!

Glossy lips

Met de romige lippenstift van The Beauty Crop verzorg je jouw lippen terwijl je ze tegelijkertijd een mooie matte kleur geeft. Is de kleur niet helemaal je ding? Deze lippenstift kun je prima aanbrengen op of onder andere kleuren! Doe er bijvoorbeeld een mooie gloss overheen voor extra glans!

Cleaning has never been so much fun

Geef je gezicht eens een effectieve maar milde reiniging dankzij het fijne reinigingsmasker van Mudmasky. Dit maskertje is heerlijk om ’s avonds te integreren in je avondritueel. Reinig eerst je gezicht en breng hierna het maskertje aan. Vervolgens doet het masker al het werk voor je: het reinigt de poriën en breng je huid weer in balans. Voel je dat het werkt? Na het maskertje kun je nog een moisturizer of olie aanbrengen. Heb jij jezelf zo eventjes goed verwend!

liefde beautybox

Self love voor iedereen

Vergeet nooit en te nimmer optimaal te genieten van deze heerlijke momentjes voor jezelf. Of je nu in de douche staat, je mascara opdoet of een gezichtsmaskertje aanbrengt: sta even stil bij dit moment. Denk niet aan de was, de boodschappen of je werk, maar geniet. Nu ben je even met jezelf bezig. Nu ben je jezelf aan het verzorgen, geef je jezelf aandacht en liefde. Dat is toch mega belangrijk?

Bij StyleTone vinden we self love heel belangrijk, maar liefde aan anderen geven natuurlijk ook. Wil jij jouw vriendin, moeder, zus of tante ook extra liefde geven? Geef dan de beautybox cadeau.

Sharing is caring!