Skip to main content

Beauty cadeaubox weggeven?

Styletone beautybox is dé perfecte gift voor iedere beautyliefhebber

Iedereen heeft wel zo’n vriendin, zus of moeder die eigenlijk alles al heeft, maar die je wél graag met aandacht een origineel cadeau geeft. Schenk ze dan een cadeaubox van Styletone! Een mooi cadeaupakket, vol luxe verzorgingsproducten, cosmetica en make-up. Origineel toch? En wat ons betreft hét perfecte cadeau voor iedere beautyliefhebber.

Tip: je kunt hem natuurlijk ook jezelf cadeau doen ;-). Leuk om uit te proberen! Wees er snel bij, de voorraad is beperkt.

Cadeaubox Wellness

Een Styletone Cadeaubox is een écht verwenpakket. Met een Styletone beautybox geef je jouw dierbare een luxe box vol met verrassende cosmeticaproducten. Van samples om uit te proberen, travelsize producten die handig zijn om mee op reis te nemen, tot fullsize producten om optimaal van te genieten. Allemaal verpakt in een stijlvolle cadeaudoos; al helemaal klaar om meteen weg te geven dus!

Wie je ook verrast met zo’n prachtige box: je geeft ze niet alleen een mooi cadeau om uit te pakken en te ontdekken… Je geeft ze een momentje voor zichzelf. En met de fijne producten uit de Styletone Cadeaubox maak je van dat moment meteen een weldadig wellness-moment. Genieten!

Jij bent goud waard

Doe een
beautybox cadeau:

€ 30,-

Zelf samenstellen

  • Kies zelf jouw 8 producten
  • Inclusief verrassingsproducten
  • Slechts 30 Euro
  • Of geef cadeau!
Stel samen