• Elke keer je eigen box samenstellen
  • Gratis verzending
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Elke keer je eigen box samenstellen
  • Gratis verzending
  • Niet goed, geld terug garantie

Dé beautybox van Nederland: Styletone

Laat je verrassen door de allermooiste beautyproducten van topmerken

Wil jij het hele jaar door verrast worden door dé beautybox van Nederland? Dan is de Styletone Beautybox echt zonder twijfel de box vol cosmetica waarnaar jij op zoek bent. In onze cosmeticabox vind je elke keer opnieuw de meeste fullsize producten en de allernieuwste innovaties van leading cosmeticamerken van over de hele wereld. Luxe, verwennerij en de allernieuwste inzichten in verzorging en make-up: die worden gewoon bij jou thuis bezorgd! Jij hoeft er de deur niet voor uit. Vind jij het ook tijd om zo’n mooie beautybox te bestellen?

Vele vrouwen genieten al van dé beautobox van Nederland en zijn onderdeel van onze actieve community met cosmetica- en make-uplovers. Sluit je ook aan?

Een passende beautybox die je zelf samenstelt

Elke keer dat jij een mooie box samenstelt ontvang je van Styletone een spreekwoordelijk cadeautje! En je kunt kiezen uit tientallen producten. Wordt je graag verrast? Kies dan een paar verrassingsproducten. Wil je zeker weten wat je koopt? Kies dan zelf je producten uit. Natuurlijk kan je ook een losse beautybox bestellen, zo ontdek je snel genoeg of ons concept en de inhoud van de box aansluit op jouw beautywensen. En kun je daarna deel uit maken van onze vriendinnenclub!

Wil je iemand anders verrassen? Ook dat kan! Regelmatig hebben we ook special edition themaboxen, die inspelen op bijzondere feestdagen. Iemand trakteren op de mooiste beautybox van het land, daar maak je indruk mee!

Waarom is Styletone de nr. 1 beautybox van Nederland?

Om te beginnen, we waren een echte pionier in het landschap van de make-upboxen en cosmeticaboxen. We zagen het fenomeen in het buitenland en wilden direct ook Nederland hiermee verrassen. In ons kikkerlandje kende vrijwel niemand het concept nog. Van meet af aan hebben we daarom sterk geïnvesteerd op het bouwen van een netwerk met de allermooiste cosmeticamerken ter wereld, bijvoorbeeld uit cosmeticalanden Amerika, Frankrijk en Italië. We overtuigden hen om naar Nederland te komen. Nog altijd zie je in onze boxen veel toonaangevende merken terug die je nauwelijks bij andere Nederlandse cosmeticaboxen ziet. Denk aan labels als l’Oreal, Kiko Milano en Paula’s Choice bijvoorbeeld. Ook op het gebied van haarverzorging hebben we ijzersterke merken in onze boxen.

Waaronder ook merken die veel door haarprofessionals worden gebruikt. John Frieda, Goldwell en Wella zijn hier goede voorbeelden van. Pure luxe en professionele haarverzorging, daar word je toch blij van? Vanuit onze filosofie om zoveel mogelijk vrouwen blij te maken, onderzoeken we continu met welke soort producten en merken we onze community echt kunnen verrassen. Daar gaan we vervolgens naar op zoek. Het is onze missie om als mooiste beautybox van het land continu de nieuwste trends en de mooiste verzorgingsproducten te kunnen bieden. Goed contact met onze Nederlandse community is dan ook onmisbaar! Klik hier om te zien met welke beauty- en make-upmerken we al hebben samengewerkt.

Variatie in de mooiste beautybox van Nederland

Natuurlijk verwacht je dat je elke keer getrakteerd wordt op veel variatie. We besteden dan ook veel aandacht aan het vinden van balans. Je kunt kiezen uit een uitgebreide selectie van verzorgingsartikelen voor huid en haar, make-up en tools. Genoeg om je lijf en gezicht een oppepper te geven en er ook nog eens fantastisch uit te zien. Of juist om even te onthaasten. Bovendien is het altijd een fijne mix van artikelen voor dagelijks gebruik en luxe producten waarmee je echt een verwenmomentje voor jezelf creëert. Geen wonder dat heel veel van onze klanten ons al jaren trouw zijn.

Ben jij er klaar voor om jezelf te trakteren op de luxe van de allermooiste beautybox van Nederland? Stel dan nu je box samen!