Skip to main content

Het is september en dat betekent voor de meeste van ons: back to business of back to school. Soms is het even wennen en wordt je overladen door 100 ongelezen mailtjes, 1000 vragen, stapels dossiers of allemaal nieuwe gezichten in de collegebanken. In al die drukte vergeet je soms even het belangrijkste: jezelf! Gelukkig zijn wij er om je te helpen en herinneren we je graag aan het volgende: vergeet je niet jouw me-time? Met deze box faciliteren we graag jouw verwenmomentjes door je de fijnste alledaagse producten te geven voor een echte girlpower look. Klaar om weer aan het werk te gaan!

Sprekende ogen met de eyeliner van Beauty crop

Laat je ogen meer spreken en opvallen door de waanzinnige eyeliner van The Beauty Crop. Wil je jezelf uitleven of je ogen een beetje ‘liften’, ga dan voor een prachtige ‘liftende’ wing. Vind je dat iets te intens? Een mooi dun lijntje tegen je wimperrand is al genoeg om je ogen wat op te frissen én om je wimpers voller te laten lijken. Let er wel op dat je het lijntje niet te veel naar beneden laat lopen aan de buitenkant van je oog, maar laat een millimeter ruimte over van de wimperrand of maak het lijnt hier wat dikker. Lees hier meer tips over eyeliner aanbrengen.

Van een day to day look tot totally glam

We kregen al veel enthousiaste reacties op de oogschaduwpalet van Bellapierre en dat is natuurlijk niet voor niets! Dit is misschien wel een kleine palet, maar het bevat ontzettend veel mogelijkheden en staat geweldig bij elke kleur ogen!

Breng de ‘shimmery’ kleuren aan op je bewegend ooglid en de binnenste hoeken van je oog voor een uitgeslapen uitstraling en zachte alledaagse look. Wil je meer uitpakken? Zet dan met een dun kwastje (bijvoorbeeld die van Creative Cosmetics uit de mei box) een fijn lijntje tegen je wimperrand vanaf de buitenste hoek van je oog tot een halve centimeter van je binnenste ooghoek. Aan de binnenkant breng je weer één van die mooiste glinsterende kleurtjes aan. Je kunt de donkere kleur ook zachtjes deppend aanbrengen aan de buitenste kant van je ogen. Vervolgens blend je het voorzichtig naar binnen met een fluffy kwastje.

Feestje? Dan pakken we natuurlijk al helemaal uit en gaan we voor… je raadt al het: glitters! Deze staan prachtig op je bewegend ooglid waar ze vanuit alle hoeken het licht mooi kunnen weerkaatsen. Over oogverblindend gesproken!

Multitasker kwast

Deze kwast is een persoonlijk favoriet van mij om mijn concealer mooi te verdelen, te blenden en heel precies aan te brengen op de juiste plek. Deze kwast is compact, maar fluffy genoeg om de concealer dun aan te brengen. Het hele compacte kwastje is ideaal voor oogschaduw of om highlighter heel precies in je binnenste ooghoek te zetten.

Zoveel volume!

Je maakt je ogen helemaal af met een goede lik (of eigenlijk meerdere) mascara. Mascara is de sleutel tot de meest mooie oogopslag. Vergeet deze daarom nooit op te doen. Je zal zien dat je ooglook er 100 keer mooier uitziet als je mascara op hebt. En dan niet één laagje, maar minstens twee! Het fijne van deze mascara van Gosh is dat het je wimpers separeert zodat ze een mooie ‘waaier’ vormen en niet snel aan elkaar gaan klonten. Met deze mascara kun je daarom makkelijk wat meerdere laagjes aanbrengen. Wacht tussen de laagjes een paar minuten zodat het tussendoor kan drogen, zo voorkom je dat je wimpers aan elkaar gaan plakken!

business

Rosy lips

Deze lippenstift van Estate is echt dé musthave in je make-up tas. Het is namelijk prachtig op te bouwen. Breng het heel dunnetjes aan om je lippen een klein kleurtje te geven, zonder dat je overduidelijk lippenstift op hebt. Ideaal voor doordeweeks. ’s Avonds tijdens je uitje kun je het wat aandikken voor een va va vroom look en prachtige volumineuze lippen!

Verwen jezelf en anderen

Ben jij ook zo blij geworden van deze geweldige business box? Wij hopen dat het je helpt je dagen weer als een girlboss door te komen. Maak even de tijd om de producten aan te brengen en vergeet niet regelmatig even naar jezelf te glimlachen in de spiegel!

Wil jij anderen ook laten genieten van deze heerlijke verwenmomentjes? Laat ze kennismaken met Styletone! Tegen een klein prijsje kun je ze heerlijk in de watten leggen. Laat ze zelf hun box samenstellen via onze website

You go girl!