Jouw eigen beautybox

  • 100% Dierproefvrij
  • 5 Full size producten
  • Gratis thuisbezorgd
  • Met informatief magazine
  • Gemiddelde waarde 70 euro

Reviews

" Ik ben super enthousiast over StyleTone iedere maand is het weer een feestje als er een op de vloer valt het is altijd super leuk en duidelijk met het tijdschriftje erbij ik kan er echt niks negatiefs over zeggen de klantenservice werkt vriendelijk en met snelle reacties. Ik hoef nooit meer zelf makeup te kopen iedere maand wordt mijn makeup nu netjes aangevuld. Super StyleTone! "

Tessa

"Eerste box ontvangen.. Ik ben thans geen typisch "poppemieke" die constant bezig is met make-up, en net daarom leken de boxen me ideaal. Anders zou ik zulke dingen nooit proberen. En eerlijk? Wat is die eerste box me goed bevallen! ZA-LIG... Niet extreem, goed voor dagelijks gebruik én kwaliteit. Super super, kan niet wachten op de volgende"

Ines

Abonneer op deze Beautybox!

Wil jij elke maand weer een eigen verwenmomentje met dè makeup box van Nederland en België? Dan is Styletone echt de box die bij jou past! Elke maand wordt je weer verrast met een heerlijke beautybox voor jezelf. Voor me-time, om jezelf te verwennen ;-). In onze maandelijkse beautybox vind je dierproefvrije producten die jou mooi maken en helemaal opfleuren. Gewoon, omdat je vrouw bent en omdat je tijd voor jezelf wilt nemen. Heb jij ook zin om zo'n mooie makeup box te bestellen? Aarzel dan niet en kijk welk abonnement het beste bij jou past!