Styletone is ontstaan met het idee om ons – vrouwen – een momentje voor zichzelf te geven. Met onze beautybox willen wij jou kennis laten maken met nieuwe merken en producten.

Bovendien zijn wij vaak zo druk en vergeten daardoor onszelf mee te nemen in onze drukke agenda. Maar met de Styletone beautybox geven wij je net dat beetje extra om helemaal te genieten van dat momentje voor jezelf. En dus sturen we je graag elke maand een dosis beauty!

Verdien jij het om in de watten gelegd te worden?
In onze ogen is het antwoord altijd JA! En daarom vind je in onze beautybox altijd vijf full-size producten. Geen testers of samples in de verpakking maar echte volledige producten. We willen je kennis laten maken met nieuwe producten en exclusieve merken. De merken die wij selecteren zijn vaak niet verkrijgbaar bij de drogist bij jou om de hoek. Zo ontdek je jouw nieuwe favoriete producten en kun je lekker experimenteren. Ons doel? Met deze maandelijkse beautybox jou de beste versie van jezelf te laten zijn!

100% dierproefvrij
Wij geloven dat niemand hoeft te lijden voor onze beautyproducten. De term ‘wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden’ gooien we daarmee maar meteen overboord. Daarom zijn alle producten die je in de box zal vinden 100% dierproefvrij. Een betere wereld begint bij jezelf, daarom willen wij graag ons steentje bijdragen. Of het nou gaat om die ene mooie lippenstift of die heerlijk ruikende bodylotion, geen enkel product uit jouw box is op dieren getest!

JOUW GIDS NAAR DE BESTE, NIEUWSTE EN HOTSTE BEAUTYPRODUCTEN!

Tijd om jouw box te ontvangen, meld je vandaag aan bij StyleTone