September 2020

September 2020

oOlution - Eye Love Crème

oOlution - Eye Love Crème


€ 24.00

Yay, we hebben een nieuw merk voor je! Het merk oOlution, nieuw in onze boxen. oOlution is anders. Bij oOlution gebruiken zij voor alle skin care producten 100% natuurlijke en biologische ingredinten.   De producten zijn aangepast aan de behoeften van elke huidtype. Bij oOlution streven ze ernaar dat iedereen de juiste huidverzorging krijgt, voor elk huidtype.  Het product wat je van oOlution ontvangt is de Eye Love oogcontour crème.  De crème gaat donkere kringen tegen, helpt bij wallen en maakt rimpels weer glad.  De huid rondom je ogen worden hiermee direct gladder en zachter.   De crème is licht en voelt super fijn aan op de huid.    

Bellapierre - Liquid Eyecandy

Bellapierre - Liquid Eyecandy


€ 25.00

Het eerste product uit deze complete oog box is de liquid oogschaduw van het merk Bellapierre. Deze oogschaduw is rijk gepigmenteerd en gemakkelijk aan te brengen. Al na een keer smeren heb je een intense kleur.  De prachtige oogschaduw heeft een unieke formule waarbij het vloeibaar aangebracht wordt en daarna een vaste oogschaduw wordt.  Hiermee maak je een prachtige eye-catching ooglook met een metallic finish. De oogschaduw scheurt en vlekt niet. Met de applicator is de oogschaduw gemakkelijk en glad aan te brengen. Tip: probeer laagjes met verschillende kleuren of gebruik een dunne lijnkwast voor het aanbrengen van een dunne lijn zoals een eyeliner.  

Steve Laurant - Dipliner

Steve Laurant - Dipliner


€ 21.05

Bij een box vol met goodies voor onze ogen is een vloeibare eyeliner een musthave! We hebben een fijne eyeliner voor je van het merk Steve Laurant.  Deze eyeliner heeft niet alleen een mooie rose gouden uitstraling, maar is ook enorm fijn in gebruik!  Maak jouw ooglook dus af met deze liquid eyeliner. Volgens Steve Laurant hoef je niet verder te zoeken naar een perfecte zwarte eyeliner.  De eyeliner heeft een punt waardoor je mooie scherpe, strakke lijnen kunt maken.  Door deze applicator kun je de eyeliner gemakkelijk aanbrengen.  Door de formule van de eyeliner glijdt het gemakkelijk op de huid, of je nu voor een dunne lijn of een dikke wing gaat.   

Inc.Redible - No Puff Oogmasker

Inc.Redible - No Puff Oogmasker


€ 9.95

Tijd om jouw ogen even een extra beetje verzorging te geven met het ‘No Puff Eye’ masker van het merk Inc.Redible.  Inc.Redible is een dochter van het merk Nailsinc en heeft heerlijke verzorgingsproducten.  Het masker is speciaal ontworpen voor gezwollen, vermoeide ogen.  Bij Inc.Redible noemen ze deze kleine maskers kleine wonders. Het masker is verrijkt met ontstekingsremmende en voedende cannabis zaadolie. Hiermee wordt de huid onder jouw ogen verzacht en lichter.  De bladvormige hydrogelmaskers passen makkelijk en comfortabel op de huid en helpen de huid hydrateren.   

Affect - Mascara Party All Night

Affect - Mascara Party All Night


€ 12.00

Wat mag er niet ontbreken bij een ooglook? Mascara! Tenzij je nepwimpers hebt natuurlijk. ;-) Wanneer we bezig zijn met onze oog makeup, gebruiken we bijna altijd mascara om onze wimpers langer en voller te maken.  Voor deze box was het dan ook duidelijk: we need mascara! Je ontvangt in de box de Party All Night Mascara van Affect.  Affect heeft meerdere mascara’s, welke je al eens hebt ontvangen in onze vorige boxen. Met deze Party All Night variant, heb je ze allemaal.  De mascara is intens zwart en geeft jouw wimpers een perfecte krul.  Ook zorgt de mascara ervoor dat jouw wimpers voller zijn en blijven jouw wimpers de hele dag prachtig.