Juli 2020

Juli 2020

Creative Cosmetics - Blush Kwast

Creative Cosmetics - Blush Kwast


€ 19.95

Het eerste product is een super handige tool die iedereen wel kan gebruiken. Het is de Blush kwast van Creative Cosmetics. We hebben al mooie kwasten van dit merk mogen ontvangen en deze mag zeker niet ontbreken in je collectie. Alle professionele kwasten van Creative Cosmetics zijn volledig handgemaakt met gebruik van bewust gekozen synthetische haren. De synthetische haren zijn hygiënisch in gebruik en zacht voor de huid. Door de houten steel en het messing verbindingsstuk zijn de kwasten sterk en gaan ze lang mee! Met de zachte, handgemaakte Blush kwast van Creative Cosmetics is het heel makkelijk om een subtiele of juist opvallende Blush aan te brengen. Dankzij de schuine vorm van deze zijdezachte kwast word je namelijk al een handje op weg geholpen. Handig toch?  

Bellapierre - Peach Blossom Oogschaduw Palette

Bellapierre - Peach Blossom Oogschaduw Palette


€ 25.00

Wij zijn verliefd op dit product! Een prachtig oogschaduw palette van Bellapierre met de naam Peach Blossom. Het oogschaduw palette bevat 4 prachtige zomer oogschaduw tinten, die je allemaal afzonderlijk van elkaar kunt gebruiken of mengen met elkaar. De kleuren zijn sterk gepigmenteerd en fijn te blenden. Het zijn drie glanzende kleuren en een matte kleur. Zo kun jij diverse looks maken deze zomer. Tip: Breng de matte oogschaduw aan op de vouw en buitenhoek van jouw oog en blend het met een oogschaduwkwast. Breng vervolgens een glanzende kleur aan op de oogleden, binnenhoeken en wenkbrauwbotje.  

Paese - Nano Concealer

Paese - Nano Concealer


€ 15.00

Last but not least: de concealer van Paese is het vijfde en laatste product uit deze box. De concealer zit in een super gezellige en fleurige tube, wat ook nog eens gemakkelijk aanbrengt. De concealer geeft de huid een langdurige en matte finish op de plekken met oneffenheden en donkere kringen. De concealer helpt ook de huid te hydrateren en verbergt de oneffenheden. Het helpt bij het stralen van de huid en een gezonde uitstraling. Paese geeft aan dat na vier weken dagelijks gebruik de concealer: - rimpels vermindert met 20% - de huid rond de ogen 60% meer hydrateert. Ideaal dus voor als je lange zomeravonden op de planning hebt staan!  

Vitamasques - Yoghurt Aardbei Masker

Vitamasques - Yoghurt Aardbei Masker


€ 3.37

Fruit is een belangrijk onderdeel van onze voeding, hiermee krijg je vitamines binnen en die hebben we allemaal nodig. In deze box geven we je daarom wat aardbeien, maar die mag je niet opeten. Het tweede product uit de box is een aardbei-yoghurt masker, heerlijk verfrissend en verzorgend voor jouw huid na een zomerse en zonnige dag. Het masker ruikt heerlijk en is ontworpen om de droge en doffe huid even een heerlijke boost te geven. Het masker helpt de huid verjongen en te voeden. Door de mix van aardbeien- en yoghurt extracten helpt het masker jouw huid te laten stralen en gladder te maken. Een heerlijk toetje voor je huid, toch?  

Seraphine Botanicals - Coconude Lipgloss

Seraphine Botanicals - Coconude Lipgloss


€ 18.00

Tijd voor kleur op je lippen deze zomer! Het vierde product is de Coconude Lipgloss van Seraphine Botanicals. Alleen het doosje al krijg je een zomers gevoel! Deze lipgloss is doordrenkt met kokos en helpt de lippen hydrateren. De lipgloss brengt heel fijn aan en geeft een zachte, subtiele kleur. Je ontvangt 1 van de drie kleuren van Seraphine Botanicals. Je kunt de lipgloss apart dragen of bovenop een lippenstift als een extra finish. De lipgloss bevat kokos-, zonnebloem- en sojabonen olie. Het is een super zachte en huidvriendelijke lipgloss met Vitamine-E zodat het glans geeft, maar ook een intense hydratatie