Juni 2020

Juni 2020

NCLA - Nagellak horoscopes

NCLA - Nagellak horoscopes


€ 16.65

Het eerste product uit deze sterren box is de nagellak van NCLA Beauty. Er zijn 12 verschillende kleuren, voor elke horoscoop is er een kleur. Het merk NCLA Beauty is opgericht door twee zussen in Los Angeles. Zij bieden clean beauty producten aan met de bekende term “7-vrij”. Hierdoor zijn deze producten snel populair geworden bij de media en celebrities waaronder Beyonce. De term 7-free/vrij staat voor de stoffen die niet in de nagellak zit. In nagellak kan nogal wat chemische stoffen zitten, maar deze nagellak is daar dus vrij van! Het is vrij van:  Dibutylftalaat, formaldehyde, tolueen, formaldehydehars, kamfer, ethyl tosylamide en xyleen. Het zegt je misschien niet zoveel, maar wij kunnen je vertellen dat je met een gerust hart dit gezellige kleurtje op je nagels kun aanbrengen!  

Vitamasques - Morning Goggle Mask

Vitamasques - Morning Goggle Mask


€ 6.97

Het tweede product uit de juni box van 2020 is deze super leuke en fijne oogmasker. En je ziet het: met sterren! Het masker is van Vitamasques en je plaatst hem om je ogen. Het masker is een verkoelend oogmasker en zorgt voor bescherming tegen vervuiling en blauw licht! Het is precies ontworpen om de “puffy eyes” tegen te gaan.  Onze ogen doen een hoop werk voor ons gemiddeld zo’n 15 uur per dag. Van staren naar computerschermen tot het intensief scrollen op je smartphone. Dit masker geeft jouw ogen net even dat extra verzorging wat ze wel kunnen gebruiken. Hoe te gebruiken: Breng het masker aan op een schone, droge huid. Maak het masker glad en laat het 10-15 minuten intrekken. Verwijder het masker en masseer resterend serum in je huid.  

Mayy Beauty - Translucent Powder

Mayy Beauty - Translucent Powder


€ 22.48

Het derde product uit deze box is een translucent (doorzichtig) powder van het nieuwe merk Mayy Beauty! Bij Mayy Beauty zijn ze gespecialiseerd in powders als deze en dit is dan ook een hele fijne. Deze translucent powder, wat staat voor doorzichtige poeder, gebruik je met name om je makeup vast te zetten. Het heeft weinig tot geen dekking en heeft als doel de glans tegen te gaan en een mooi egaal laagje op de huid achter te laten.  De translucent powder matcht met iedere huidkleur en kan daardoor door iedereen gebruikt worden. Draag je in de zomer lekker geen foundation? Dan kun je ook alleen deze poeder gebruiken voor minder glans.   

Beebee - Bronzer

Beebee - Bronzer


€ 21.75

Met de beebee bronzer kan je het hele jaar een zomerse glow dragen. De zacht matte beebee bronzer is perfect voor een sunkissed effect. De bronzer is makkelijk te blenden en op te bouwen, hierdoor kun je de juiste kleur bereiken voor élke huidtint. Het heeft een handige verpakking en is gemakkelijk mee te nemen, hierdoor kan jij je make-up altijd en overal bijwerken!    Hoe te gebruiken tip: Gebruik een poederkwast en neem hiermee wat bronzer op. Breng dit aan in een 3-vorm; van je voorhoofd naar je wangen en naar je kaaklijn. Herhaal dit tot je vindt dat je look af is. Zomerse glow verzekerd!   

Paese - Primer

Paese - Primer


€ 14.50

Even terug naar de basis met het vijfde product uit de box. Dit is de ideale basis/primer voor jouw makeup van het merk Paese. Dit merk is een uniek Pools merk opgericht in 2008, waar ze uitzonderlijke makeup en huidverzorgingsproducten produceren. De primer heeft een kleine glans en is een fijne basis voor een grauwe en vermoeide huid. Het licht de huid op met micro-pigmenten en zorgen dus voor een glans. De primer zorgt voor een jonge, uitgeruste uitstraling van de huid met een gezonde glow. Naast dat de primer de huid er beter uit laat zien, blijft je makeup langer mooi zitten. De primer bevat ook nog eens Vitamine E wat zorgt voor de juiste verzorging van de huid.