April 2020

April 2020

STYLondon - Oogschaduw palette ANGEL

STYLondon - Oogschaduw palette ANGEL


€ 17.92

Het eerste product van de vrolijke april box is het oogschaduw palette van STYLondon. Dit palette heeft de naam ANGEL gekregen door de kleuren, hij is namelijk ook verkrijgbaar in de variant DEVIL. De Angel kleuren zijn wat zachter en daarom ook geschikt voor een vrolijke lente. Het palette heeft een heel fijn formaat zodat hij niet teveel ruimte inneemt in je tas of tussen je andere beauty producten. Het palette heeft 9 verschillende kleuren waarmee je oneindig veel verschillende looks en combinaties kunt maken. De oogschaduw is op minerale basis, parabenenvrij en is hoog gepigmenteerd. Daarnaast bevat de oogschaduw vitamine E en is het geschikt voor alle huidtypes.  

Affect - Exciting Lash Mascara

Affect - Exciting Lash Mascara


€ 11.70

Het werd weer even tijd voor een mascara en laten we die precies weten te scoren voor jullie! Om jouw look voor de vrolijke lente dagen af te maken hebben we een hele fijne mascara! Deze gebruik je natuurlijk in combinatie met de oogschaduw van STYLondon en je bent ready to go! De formule van de mascara maakt jouw wimpers dik en geeft een fluweelzacht gevoel. Het is een verdikkende mascara waarmee de volume van je wimpers kunt verbeteren. De borstel is zo gemaakt dat er geen klontjes vormen en de wimpers gescheiden laat. Happy lashes!  

Pixi - Lipgloss

Pixi - Lipgloss


€ 14.00

Het vierde product van deze heerlijke box is een lipgloss van het merk Pixi. Pixi bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar en heeft nog altijd hetzelfde streven. De missie van Pixi is het naar voren brengen van de natuurlijke schoonheid van alle vrouwen.  Pixi helpt vrouwen zich zelfverzekerd te voelen. En daarom houden wij van het merk Pixi en hebben we een prachtige lipgloss in deze box.  Het is niet alleen een lipgloss, maar dit product maakt je lippen ook nog voller en voedt je lippen.  In de lipgloss zit Aloë vera voor herstel van de lippen, Jojoba voor de hydratatie en kamille voor kalmeren. Je kunt de lipgloss enkel gebruiken of je kunt hem over een ander lip product gebruiken voor een glans finish.  

Mudmasky - Spring Masker

Mudmasky - Spring Masker


€ 39.00

Ook in april hebben we graag een goede verzorging voor onze huid en daarom hebben we dit gezellige masker van Mudmasky. De lente variant van het winter masker die we al kennen! Veranderende weersomstandigheden kunnen de huid extra gevoelig maken. Daarom is het heel erg belangrijk om je vocht inbrengende crème vervangen door een lichtere variant.  Daarom is de Leave-me-on Spring Mask speciaal ontworpen voor de overgang van je huid van winter naar lente.  Deze leave-on masker hersteld en voedt je huid in lente. Daarnaast beschermt het je huid tegen de zon, met een SPF 10. Elk jaar vers gemaakt met verse ingrediënten!   

Minetan - Koffiescrub

Minetan - Koffiescrub


€ 9.95

Het laatste product is de koffie scrub van Minetan. Heerlijk om na een fijne lente dag te gebruiken bij een spa-momentej voor jezelf. Koffie is namelijk ideaal om je huid mee te scrubben: de deeltjes zijn grof en daardoor verwijderen ze dode huidcellen.  Er zitten anti-oxidanten in koffie die goed zijn voor je huid en de cafeïne zorgt voor versteviging van de huid.  Door het masseren van de koffie scrub stimuleer je ook nog eens de bloedcirculatie!  Deze scrub van Minetan haalt de dode huidcellen weg en ook de oneffenheden van je huid verhelp je hiermee. Ook littekens verminderen en je krijgt natuurlijk een gezonde, blije huid! Helemaal perfect voor deze vrolijke box en lente! ;-)