Maart 2020

Maart 2020

Afterspa - Scrub Handschoen

Afterspa - Scrub Handschoen


€ 9.95

Je huid scrubben is niet alleen fijn, maar ook gezond voor je huid.  Wanneer  dode huidcellen zich opstapelen op de huid, geeft dit de huid een dof en schilferig uiterlijk. Door te scrubben worden de oude huidcellen verwijderd, waardoor je huid weer glad en glanzend wordt.  Het eerste product in deze maart box is de scrub handschoen van Afterspa voor onder de douche. Deze handschoen gaat jouw huid weer laten stralen!  Zorg voor een stralende, schone en zachte huid terwijl je dode cellen van je lichaam verwijdert met deze fijne handschoen. Perfect voordat je gaat zonnen of om de huid eenvoudig goed te scrubben. Deze scrubhandschoenen zijn klinisch getest en geschikt voor ieder huidtype.   

Peony - Lip butter (scrub)

Peony - Lip butter (scrub)


€ 16.00

Niet alleen een scrub voor je lichaam vind je in deze box, maar ook een hele fijne lipscrub. De lipscrub van Peony, met de naam “Butterfly Kisser”, is een zachte crème met daarin kleine kristal suikerkorrels.  Met de lip scrub verwijder je dode huidcellen en ook eventueel achtergebleven make-up resten. De crème is niet alleen een scrub, maar hydrateert de lippen ook meteen. Door de vitamines in de lip scrub worden je lippen ook extra verzorgd.  Hoe te gebruiken: Knijp een beetje, ongeveer zoveel als een erwt, op je vinger en masseer dit zachtjes op je lippen. Verwijder het met een warme, vochtige doek of spoel het met lauw warm water af.  

Youth Lab - CC eye cream

Youth Lab - CC eye cream


€ 29.80

Het laatste product is de CC cream van Youth Lab. Deze CC cream is speciaal voor je ogen. Het is een verzorgende oogcrème meteen met een kleurtje. De crème heeft een vernieuwde formule en zorgt voor hydratatie en stevigheid van de huid rondom de ogen. Ook vermindert de crème eventuele kraaienpootjes en andere rimpels rond de ogen. De crème geeft een natuurlijke dekking en een stralende uitstraling. Je kunt met de CC cream tekenen van vermoeidheid gemakkelijk verbergen. Het vermindert namelijk donkere kringen tot 52%. Je kunt de CC cream gebruiken als een concealer en dat zorgt voor een frisse uitstraling!  

Dr. Botanicals - Hemp Moisturizer

Dr. Botanicals - Hemp Moisturizer


€ 18.85

Tijd voor extra verzorging voor jouw huid. In deze box vol relax en verzorgingsproducten hebben we als tweede product een heerlijke moisturizer van het merk Dr. Botanicals.  Het is een vochtinbrengende moisturizer die je dagelijks in de ochtend kunt aanbrengen om je huid te herstellen. De moisturizer bestaat onder andere uit hennepzaadolie, wat bekend staat als ‘de meest perfecte gebalanceerde olie uit de natuur’. Daarnaast bevat de moisturizer ook omega-3 en omega-6, wat belangrijk is voor een gezonde huid. De cacaoboter in de moisturizer helpt om het vocht in de huid op peil te houden en gaat uitdroging van de huid tegen. De moisturizer geeft je een stralende en gehydrateerde huid!  

Mesauda Milano - Diamond Blush

Mesauda Milano - Diamond Blush


€ 16.00

Het vierde product van deze heerlijke box is een blush van Mesauda Milano.  De blush is een mooie compacte poeder en gaat heel lang mee. De blush is hoog gepigmenteerd en je kunt zelf bepalen hoe kleurrijk jouw wangen eruit komen te zien. De blush voelt licht aan en heeft de perfecte dekking.  Breng de blush aan met een ronde of ovaal kwast. Begin bij de wangen en veeg naar achteren naar de slapen toe. Je kunt zelf kiezen voor een subtiel effect of de blush opbouwen voor een diepere kleur. De blush blijft het mooiste zitten na het gebruik van een setting spray.