Februari 2020

Februari 2020

Lord & Berry - Lip potlood Angel Pink

Lord & Berry - Lip potlood Angel Pink


€ 18.00

Lippen om te zoenen! Dat krijg je zeker met het lip potlood van Lord & Berry. De zacht roze kleur is super zoet en zorgt ervoor dat iedereen jou wil zoenen! ;-) Het potlood is goed gepigmenteerd en blijft ook lang zitten.  Dus heb jij een lange dag voor de boeg en heb je erna nog iets leuks? Geen zorgen om je lip potlood! Het potlood is gemakkelijk en fijn aan te brengen en verzacht je lippen ook nog eens.  Het formaat van het potlood is door  Lord & Berry zo geworden, omdat dit het favoriete formaat is onder de make-up artiesten.  Het potlood heeft na maanden gebruik nog steeds een heldere kleur en zal niet vervagen!  

Chella - Wenkbrauw gel (transparant)

Chella - Wenkbrauw gel (transparant)


€ 20.00

Tijd om je wenkbrauwen in shape te brengen en ze zo te houden.  Product drie uit de februari box van 2020 is de wenkbrauw gel van Chella.  Chella heeft voor de wenkbrauwen de beste producten en weten wat vrouwen nodig hebben voor hun wenkbrauwen.  De wenkbrauw gel is helder en heeft geen kleur, dus ideaal voor iedere haarkleur.  Met de gel kun je de wenkbrauwharen de gewenste kant op borstelen en hiermee de hele dag laten zitten.  Kleur jij graag je wenkbrauwen in? Borstel met een gewone borstel de haren in de juiste richting, breng daarna je kleur aan en als laatst de gel van Chella. De gel zorgt ervoor dat je kleur goed blijft zitten en ook je haartjes blijven op de gewenste plek.   

Vitamasques - Lip mask

Vitamasques - Lip mask


€ 6.95

We kunnen het met dit product nog een keer zeggen: lippen om te zoenen! Dit keer niet omdat dit masker jouw lippen voorzien van een mooie kleur, maar juist door de verzorging! Dit lip masker van Vitamasques laat je alleen al verliefd worden op de verpakking. Hoe lief is dit? Het is een ultra-hydraterend lipmasker ontworpen om je lippen volume te geven en te repareren. Het is niet gek dat onze lippen veel te verduren hebben. Van talloze lippenstiften die we aanbrengen tot het kussen van geliefden en steeds een ander seizoen. Het heeft allemaal invloed op onze lippen.  Dit masker van Vitamasques gaat jouw lippen heerlijk verzorgen. Het masker is gemakkelijk aan te brengen en je merkt al verschil na 15 minuten!   

Creative Cosmetics - Kwasten set (bronzer+oogschaduw)

Creative Cosmetics - Kwasten set (bronzer+oogschaduw)


€ 29.90

In november ontving je al de finishing touch kwast van Creative Cosmetics. We helpen je graag aan een complete set thuis en daarom ontvang je er 2! Je krijgt de bronzer kwast (ideaal met de bronzer uit de januari box!) en een oogschaduw kwast.  Met de handgemaakte oogschaduw kwast van Creative Cosmetics kan jij perfect je oogschaduw aanbrengen. Doordat de kwast compact is en de haartjes toch flexibel zijn, kun je heel gelijkmatig je oogschaduw aanbrengen op het bewegend ooglid. De handgemaakte bronzer kwast van Creative Cosmetics is door de vorm het perfecte instrument om te shapen of met de gezonde, natuurlijk en vegan minerale bronzer je gezicht van een lief zonnetje te voorzien.  

Paese - Oogschaduw Light Cold

Paese - Oogschaduw Light Cold


€ 12.00

Minerale oogschaduw van Paese verkrijgbaar in Light Gold. Prachtige kleur die je kunt gebruiken voor elke gelegenheid en je kunt het zo donker maken als je zelf wilt.  De oogschaduw heeft een dubbele pigmentatie en geeft een intense kleur af.  Door de formule van de oogschaduw worden je oogleden gladder.  Je kunt de oogschaduw droog gebruiken en je kunt het ook voorzichtig nat maken voor een ander effect.  De oogschaduw breng je gemakkelijk aan  en al na de eerste laag dekt de oogschaduw voldoende.    

Hikari - wimpers

Hikari - wimpers


€ 15.00

Tijd om de show te stelen met deze prachtige wimpers van Hikari.  De wimpers kun je gebruiken om jouw look compleet te maken.  Ga je de liefde vieren deze maand? Misschien heb je een leuke date of ga je iets anders leuks doen.  Deze wimpers geven je het gemak dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken. Je kunt ze gemakkelijk aanbrengen op je wimperaanzet.  De wimpers zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten: Gala, Brunch en Masquerade. Alledrie zijn ze even mooi en hebben ze een prachtige lengte. Dus heb jij even geen zin of tijd om in de weer te gaan met mascara?  Deze wimpers bieden de ideale uitkomst!