Januari 2020

Januari 2020

Skin & Tonic - Rose Facial Mist

Skin & Tonic - Rose Facial Mist


€ 11.85

Yay! Laten we beginnen met het eerste product van 2020!  Het eerste product is een oh-zo-fijne verfrissing. De face mist van Skin & Tonic is een product waar we allemaal blij van worden. En dan ook echt BLIJ! Want deze spray zorgt ervoor dat je stress vermindert.  Ook kun je deze spray gebruiken als een setting spray voor jouw makeup. De rozenwater in de spray komt uit de Franse Alpen en is subtiel gemengd met aloë vera en glycerine om jouw huid blij en gehydrateerd te houden.  De spray is eigenlijk een bloemen douche: hiermee kun je je huid hydrateren, sterker maken en je gebruikt het om je makeup te laten zitten. De geur van rozen is een natuurlijke verbeteraar voor je humeur, dus stop hem in je tas en je kan alles aan!  

Emite - Eyeliner

Emite - Eyeliner


€ 24.00

Het tweede product uit de nieuwste en eerste box van 2020 is de liquid eyeliner van Emite!  De eyeliner is een pen met een fijne punt. Deze stevige punt zorgt voor het gemakkelijk aanbrengen en een precieze uitvoering.  De zachte formule van de eyeliner is waterdicht en aangepast aan de gevoelige huid van onze oogleden.  Zo heb je een mooie look zonder irritatie aan de huid op je ogen! Het resultaat is een diep zwarte lijn, die je kan aanbrengen zoals jij dat wilt. Wat voor look wil je? Met deze eyeliner kan je gemakkelijk diverse looks maken. Ook droogt de eyeliner snel en geeft een prachtige strakke lijn.   

MannaKadar - Glo highlighter

MannaKadar - Glo highlighter


€ 9.90

Nummer drie van deze heerlijke box! Het is de liquid highlighter van Mannakadar!  Het is een echte klassieker en nog beter met een compleet nieuwe formule! Het is een prachtige highlighter met een fijne structuur. Deze highlighter kun je aanbrengen waar je maar wilt!  Je kunt de highlighter aanbrengen op bijvoorbeeld je jukbeenderen, puntje van je neus, hartje van je lippen; waar jij wilt shinen, mag jij shinen! Je kunt er ook voor kiezen om de highlighter te mengen met je foundation, voor een extra glow! De highlighter is geschikt voor alle huidtypes en huidkleuren. Zo kan iedereen dit fijne product gebruiken. Heb je een droge huid? Dan kun je helemaal blij zijn, want voor de droge huid is de highlighter helemaal perfect! Je kunt hem gemakkelijk opbouwen naar de sterkte die jij wilt.   

Beautaniq Beauty - Angel oogmasker

Beautaniq Beauty - Angel oogmasker


€ 6.00

Hoe leuk is dit product?! Dit is een geval van “last but not least”, want dit is dan wel het vijfde (en laatste) product van de januari box, hij is zeker niet de minste!  Deze super schattige oogpads zijn engel vleugels en zijn niet alleen leuk maar ook heel fijn! De kleine oogmaskers zijn hydraterende pads met groene thee en hyaluronzuur. De pads doen er alles aan om jouw vermoeide ogen (bye december stress, hello fris nieuw jaar!) te helpen. Je ogen zijn minder ‘gezwollen’ en ook minder donkere kringen krijg je na het gebruik van deze leuke vleugels! Plan even lekker een momentje voor jezelf, de ‘Guardian Angel’ patches zijn er om je te helpen! Komkommer hydrateert, terwijl rozenextract de wallen verminderen. Iedereen heeft toch zo’n engel nodig?!  

Hikari - Bronzer Laguna Beach

Hikari - Bronzer Laguna Beach


€ 17.00

Tijd voor wat extra kleur om het nieuwe jaar mee te beginnen. In de box vind je een bronzer van Hikari. Hikari Cosmetics gaat voor producten met glamour welke betaalbaar zijn. Het doel van Hikari is om met de betaalbare en mooie producten de makeup wereld naar een hoger niveau te brengen. De bronzer hebben we in twee varianten verdeeld onder alle boxen. Beide hebben een prachtig patroon. De bronzer is een handige compacte poeder wat een combinatie is van een blush en bronzer. Het zorgt voor een mooie glow en is voor elke look geschikt.  Heb jij behoefte aan een natural look? Gebruik de bronzer lichtjes voor de natuurlijke glow. Ook voor een intense makeup look is de bronzer geschikt en gemakkelijk op te bouwen tot het gewenste resultaat!