November 2019

November 2019

VQ Beauty - Hydroglow Crème

VQ Beauty - Hydroglow Crème


€ 19.95

VQ Beauty is onderdeel van Vitamasques  en hebben de lekkerste maskers en crèmes. Dat komt goed van pas voor onze huid nu we de koude dagen tegemoet gaan. In deze november box vind je een prachtige tube met een fijne crème.  De Rose Gold Hydroglow Crème van VQ Beauty is een 2 - in - 1 dagelijkste moisturizer en primer.  Het product van VQ Beauty heeft een prachtige Rose Gold-effect. Het zorgt voor een prachtige glow op jouw huid en tegelijk wordt de huid gedurende de dag goed verzorgd.  De crème bestaat uit hyaluronzuur, niacinamide, parel poeder en heeft een ontstekingsremmende werking. Hierdoor wordt de roodheid van de huid tegen gegaan.   

STYLondon - Banana Setting powder

STYLondon - Banana Setting powder


€ 17.05

We kennen STYLondon nog van die prachtige oogschaduw palettes en de flower lipbalm die we eens hebben gehad in onze boxen.  STYLondon komt uit Londen en heeft de leukste makeup producten. STYLondon volgt continue de laatste trends en gaan hier dan ook steeds in mee.  Voor de november box hebben we de Banana Setting Powder toegevoegd voor de perfecte finishing van jouw look. De banana setting powder is ultra zacht en parabenen vrij. De poeder is op basis van mineralen en bevat Vitamine E.  Door deze ingrediënten wordt jouw huid ook nog eens verzorgd. De poeder ruikt zelfs heel erg lekker!  Bananen poeder is geschikt voor iedere huidskleur en breng je aan over je foundation. Hiermee haal je een roze gloed weg en blijft je makeup langer zitten.  

Creative Cosmetics - Finishin Touch Kwast

Creative Cosmetics - Finishin Touch Kwast


€ 19.95

Het vierde product vinden wij de ideale combinatie samen met de banana finishing powder van STYLondon uit deze box. Je vind de finishing touch kwast van Creative Cosmetics als vierde product in deze box. De lange zijdezachte vegan haartjes van de finishing touch kwast zorgen ervoor dat met de finishing touch jouw make-up look perfect wordt gefixeerd. De handgemaakte finishing touch kwast van Creative Cosmetics is het perfecte instrument om je make-up look te fixeren en zelfs gemorste make-up weg te waaien. De lange haartjes van de finishing touch kwast zorgen ervoor dat jouw gezonde, natuurlijke en vegan minerale finishing touch gelijkmatig over je gezicht en hals wordt verdeeld, zodat randjes vervagen en je de hele dag een mooie natuurlijk make-up look houdt. ONDERHOUD VAN JE KWAST: Gebruik jij je kwast(en) ook dagelijks? Dan raden wij aan om wekelijks je kwasten te reinigen met een PH neutrale zeep of shampoo voor de gevoelige huid. Zo blijft je kwast hygiënisch schoon en bevordert een wekelijks kwasten badje de levensduur van je make-up tools.  Wij adviseren om deze handgemaakte kwasten ondersteboven te drogen.  

Seacret Spa - Hydraterend & verzachtend masker

Seacret Spa - Hydraterend & verzachtend masker


€ 9.95

Seacret spa gaat voor luxe huidverzorging gebaseerd op zout, water, modder en oude mineralen uit de Dode Zee.  We kennen Seacret inmiddels en weten dat alle producten van dit merk stuk voor stuk heerlijk zijn en een feestje voor onze huid.  Om jouw huid in de koudere dagen een handje te helpen vind je in de box een masker van Seacret. Het Aqua Blast Lanseal Mask; hydrating & Smoothing. Het masker is ultiem hydraterend en is een mineraalrijk sheet masker met een langdurige voeding voor de huid. Met dit maskser wordt de vochtbalans van de huid hersteld en voorkomt verder uitdrogen. Hoe te gebruiken: Na het reinigen van het gezicht, verwijder je het masker uit het zakje en breng je het aan op de huid. Laat het 10 tot 20 minuten intrekken en verwijder het masker. Masseer restjes in de huid tot het volledig is ingetrokken.  

Youth Lab - Lip Balm

Youth Lab - Lip Balm


€ 9.00

Zoals al aangegeven in ons intro tekst over deze november box, hebben we niet alleen aan de huid gedacht. Het derde product van de box is namelijk perfect voor je lippen!  Youth Lab kennen we nog van de oh-zo fijne CC cream en de gezichtsreiniger (we are still in love!). Bij Youth Lab focussen zij zich op heerlijke verzorgingsproducten voor de huid en nu ook voor de lippen. Met de producten willen zij iedere huidtype helpen verbeteren met diverse skincare lijnen.  De lip balm zit in een hele handige tube die je in elke tas mee kunt nemen voor dagelijks gebruik.  De formule in de lipbalm zorgt voor een intense voeding van de lippen. Het geeft hydratatie en verlicht uitgedroogde en schrale lippen.  De lip balm bevat Karite boter, olijf olie en magnolia extract en geeft verbetering al na 2 dagen gebruik!