September 2019

September 2019

Dr. Botanicals - Cacoa Masker

Dr. Botanicals - Cacoa Masker


€ 9.90

De vakantie is (bijna) voorbij en we gaan weer aan het werk of terug naar school. Helaas ervaren we dan af en toe stress en dat voelt onze huid ook. We weten allemaal dat wanneer je een tijd het druk hebt gehad, jouw huid ook moe kan zijn. Na de bestseller Pomegranate masker van Dr. Botanicals hebben we nu gekozen voor een gelijkwaardige topper: het Cacoa Masker. Het masker hydrateert en voedt een vermoeide huid.   De producten van dr. Botanicals zijn altijd vers en adviseren daarom het masker na opening maximaal 3 maanden te gebruiken. De experts bij Dr. Botanicals adviseren het product het beste te bewaren in de koelkast.  Het masker beschermd door de anti-oxidanten de huid en houdt de huid zacht.   Als hoofd ingrediënten zitten er cacoaboter en kokosolie in dit heerlijke masker!  

Doucce - Lip potlood

Doucce - Lip potlood


€ 20.00

Voor het najaar hebben we  in jouw box één van deze  drie prachtige herfstkleurige items van Doucce toegevoegd. Doordat de herst voor de deur staat gaan de felle kleuren en pastel tinten weer de kast in en mag het allemaal wat donkerder worden.  Het lippotlood van Doucce hebben we in drie kleuren beschikbaar: Rana, Luna en Polaris. Alle drie de kleuren zijn helemaal perfect voor komend seizoen!  Het lippotlood is erg gemakkelijk aan te brengen en blijft lang mooi zitten.  Het zijn rijk gepigmenteerde potloden en perfect voor de herfstdagen.  De lip potloden zijn een eerste stap voor elke lip routine. Ga je alleen voor een lijn? Kleur je het allemaal mooi in? Of ga je nog voor een lipstick of lipgloss erover heen?  Waar je ook voor gaat, deze lip potloden zijn perfect geschikt voor elke keuze!  

Bellapierre - Highlight palette

Bellapierre - Highlight palette


€ 24.00

Tijd voor wat extra glam terwijl jij terug gaat naar kantoor of school!  We hebben voor deze september box een heel fijn palette gekozen: de Heatwave Highlighting palette van Bellapierre. Als je dacht dat het blush palette fijn was, dan ben je ook fan van deze topper. Met dit highlighting palette kun jij zelf kiezen in welke kleur jouw highlight gaat zijn. Ga je voor een wat roze kleur of meer champagne? Het is helemaal aan jou! Met dit highlight palette van Bellapierre kun je extra aandacht geven op de plaatsen waar jij dat wilt. De kleuren van dit palette zijn geschikt voor ieder huidtype en huidskleur. De kleuren zijn gemakkelijk te blenden en kun je naar wens opbouwen.    De beste plekken om highlighter aan te brengen zijn: - tussen of onder de wenkbrauwen - op de neusbrug - cupid’s bow (bovenlip) - midden van de kin - jukbeenderen - binnenste ooghoeken - mondhoeken  

Paese - nagelverzorging

Paese - nagelverzorging


€ 10.00

Yay! Het is tijd voor verzorging voor onze nagels. Heb jij ze de hele zomer in allerlei kleurtjes gelakt? Dan zijn ze wel even toe aan wat extra verzorging. Van Paese hebben we 4 verschillende opties, zo kun je eventueel ook nog onderling ruilen of lenen!  Ridge away Effect: Vult effectief defecten aan de nagelplaat. Verwijdert gele vlekken en andere oneffenheden aan de nagel, waardoor de nagels jonger en frisser eruit zien. Gebruik: Breng twee lagen aan op schone nagels. Afterhybrid Effect: Hardere en sterkere nagels met 100% na 2 weken gebruik. Repareert de nagels en beschermt tegen breken. Gebruik: Twee keer per week aanbrengen voor het beste resultaat. SOS hydra Effect: Diep gehydrateerde, versterkte en beschermde nagels met 90% na 3 weken gebruik. Gebruik: Breng dagelijks een of twee lagen aan op schone nagels.  Instant hard Effect: Geeft de nagels een harde, beschermende laag met een glow en gezonde uitstraling. Gebruik: Breng twee keer per week een laag aan.  

Laritzy - Contour stick

Laritzy - Contour stick


€ 24.00

Kim Kardashian begon ermee en inmiddels is het niet meer weg te denken in beauty routines: contouring.  Voor deze box hebben we de contour stick van Laritzy weten te scoren voor jullie. Het is een nieuwe cream stick wat contouring gemakkelijk maakt. De stick is hoog gepigmenteerd, licht op je huid en je kunt het gemakkelijk opbouwen met meerdere lagen naar wens. De stick is beschikbaar in twee kleuren: Aloha en Mahalo.  De kleur Aloha is een koele brons kleur en Mahalo is juist een warme brons tint.  Hoe kan je contouren? Zorg voor een goede basis; gebruik eerst een primer om de huid egaal te krijgen en gebruik daarna een foundation.  Begin met de donkere kleuren: breng dit aan op de slapen, onder de jukbeenderen en langs de neusbrug.  Ga daarna aan de slag met de lichtere kleur; de highlighter. Hiermee benadruk je positieve punten in je gezicht.  Daarna kun je de donkere delen blenden en lichtelijk vervagen en iets meer naar de lichte kleuren te trekken. Blend vervolgens de lichte gedeelten.