Augustus 2019

Augustus 2019

Figs & Rouge - Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream

Figs & Rouge - Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream


€ 35.00

Het eerste product uit deze box is een hele fijne voor je gezicht.  Het is de ‘hydra matte pore correct velvet cream’ van Figs & Rouge. De naam is een hele mond vol, maar geeft je ook wel de verzorging die je huid nodig heeft.  Het is een soort primer dat jouw poriën minder zichtbaar maakt en tevens ook je huid hydrateert en mat houdt.  Door de Salicylzuur ontstoppen jouw poriën en worden ze zichtbaar kleiner. De crème bevat vitamine A, C en E en helpt hiermee de huid te herstellen op een natuurlijke manier. Hoe te gebruiken: Dit product is een soort primer en gebruik je na je dagcrème en voordat je jouw makeup aanbrengt.    

Dirty Little Secret - Lipgloss

Dirty Little Secret - Lipgloss


€ 14.00

Op de zomerse dagen dragen we het liefst zo min mogelijk makeup en houden we graag een natuurlijke look. Vaak is een beetje mascara en een lipgloss al voldoende en zijn we klaar voor de zonnige dag.  In de box hebben we daarom een heel handig en fijn product toegevoegd: een lipgloss met natuurlijke kleur!  Het zijn twee varianten: een nude tint  en een roze tint, één van deze twee vind je in jouw box. De lipgloss is van het merk Dirty Little Secret en is volledig nieuw bij StyleTone! De glansformule in de lipgloss van DLS geeft een mooie glans aan je lippen, met een licht gevoel en zonder te plakken! De lipgloss houdt jouw lippen vochtig en gehydrateerd, zodat ze tegelijkertijd voldoende verzorging krijgen. Ben jij ook fan?!  

Daily Concepts - Multi-Functionele zeep-spons 'Mother of Pearl'

Daily Concepts - Multi-Functionele zeep-spons 'Mother of Pearl'


€ 6.95

Ben jij al een langere tijd lid bij ons? Dan kan het zijn dat dit product je aan een ander product doet denken: de multifunctionele zeep/spons houtskool uit de oktober 2018 box! Dit product was 1 van de best gewaardeerde producten uit onze boxen in 2018.  We hebben ook geen moment getwijfeld wanneer we het zusje door Daily Concepts aangeboden kregen.  Het is weer een fijne spons en zeep in 1 en ruikt heerlijk zomers.  De spons is doordrenkt met zeep van een milde textuur en reinigt de huid grondig van onzuiverheden.  Het is een zuiverende, exfoliërende en huidverbeterende zeep-spons wat zorgt voor een stralende zachte huid.  Hoe te gebruiken: Maak het nat en reinig de huid (geschikt voor gezicht en lichaam) met draaiende bewegingen. Gebruik hierna een voedende olie of lotion om een droge huid te verkomen.  Bewaar in een bakje buiten de douche.  

Bellapierre - Blush Palette

Bellapierre - Blush Palette


€ 30.00

WOW! Wij zijn verliefd op alles van dit product! Sowieso zijn wij altijd al fan geweest van Bellapierre, maar dit product is toch wel een ultiem favoriet geworden.  Bij Bellapierre hebben we dit prachtige blushing palette weten te scoren voor al onze trouwe leden. Het palette is geïnspireerd op de minerale blushes van Bellapierre en zitten nu handig in dit palette. Zo heb je alle kleuren en tinten gemakkelijk bij de hand! De zachte formule van de blushes zorgt voor een vlekkeloze blending en zorgt voor het gemakkelijk  mengen van kleuren tot de gewenste perfecte kleur. Met deze blushes kan je altijd gemakkelijk kiezen welke kleur je wilt en welke het beste past bij de look van de dag. dit palette bevat 6 kleuren, geschikt voor ieder huidtype en huidkleur!  Probeer de kleuren eens te mixen voor nog meer opties.  

Seacret Spa - Haar trio 2x

Seacret Spa - Haar trio 2x


€ 11.90

Last but not least: het vijfde product van de Augustus box is een hele fijne van Seacret Spa. Onze haren hebben wat te verduren deze zomer en na de haarproducten uit de Juli box, geven we jullie haar nog een extra zetje het najaar in.  De producten van Seacret Spa komen uit de Dode Zee, de wereld grootste natuurlijke spa. Het haartrio van Seacret Spa is een ideaal pakketje om mee te nemen op vakantie. Of juist wanneer de vakantie voorbij is, dat je een extra spa momentje aan je haar kunt geven.  Het trio bestaat uit een haar serum, shampoo en een haar masker. En, omdat we onze leden zo lief vinden hebben we er niet één van in de box toegevoegd, maar twee!