April 2019

April 2019

Beebee - Corrector stick

Beebee - Corrector stick


€ 17.95

De beebee correctie duostick is hét product om roodheid, wallen en imperfecties op de huid te camoufleren.  Het is een gemakkelijk 2 in 1 product en dus handig mee te nemen. Zo heb je alles bij de hand voor een perfect egale look. De doorzichtige tube heeft aan beide uiteinden een kwastje, om de producten gelijkmatig en precies aan te brengen.  De bruinige kleur concealer neutraliseert blauw en paars en is dus perfect voor het wegwerken van donkere kringen.  De groene kleur heft rood op en gebruik je voor het wegwerken van rode plekjes. Je zal zien dat de roodheid als sneeuw voor de zon verdwijnt!  Smeer beide goed uit zodat deze niet vlekken, niet in poriën kruipen en niet in lijntjes trekken en je dus de hele dag een perfect egale look hebt.     

Manna Kadar - Lip-Locked priming wand Joie

Manna Kadar - Lip-Locked priming wand Joie


€ 24.00

Alles wat jouw lippen nodig hebben aan verzorging, zit in dit product!  De Lip Wand is direct een lip primer, hierdoor heb je langer plezier van de kleur op je lippen. Ook heeft de Lip Wand een glanzende finish, is het gemakkelijk aan te brengen en houdt je lippen gehydrateerd. Voordelen: - Primer, gloss en lipstick in 1 - Zacht aan te brengen  - Hydrateerd - Vitamine A & E  - Berry Extract voor extra voeding  

Double Dare Spa - Honing masker 2 in 1

Double Dare Spa - Honing masker 2 in 1


€ 7.00

Ga een stap verder in jouw beauty routine met het Honing masker van Double Dare Spa.  Stap 1: Dit masker reinigt de huid diep, pakt onzuiverheden aan, verheldert en hydrateerd de huid voor een stralende teint. Zwarte Afrikaanse zeep en zongedroogde cacoa werken samen om de huid te verbeteren. Perfect voor droge, gevoelige en door de zon beschadigde huid.  Hoe te gebruiken: Plaats het masker over je gezicht, met of zonder makeup. Laat het 1 tot 3 minuten inwerken zodat het masker luchtbellen op de huid kan vormen. Verwijder het masker en veeg overtollige make-up en resten weg. Spoel je gezicht met water af en dep zachtjes droog. Stap 2: Een beschermend masker wat de huid sterker maakt, ook hydrateerd en rimpels en lijntjes minder zichtbaar maakt. Het helpt de natuurlijke vochtbalans van de huid te behouden voor een mooie gloed. Ook helpt het masker stress van de huid tegen te gaan. Hoe te gebruiken: Plaats het masker over je gezicht. Laat het 15 tot 20 minuten inwerken om de huid het volledig te laten opnemen. Verwijder het masker voorzichtig en masseer de resten van het masker in je huid.  

Emité - Oogschaduw kwast

Emité - Oogschaduw kwast


€ 24.00

Een goede makeup look begint bij goede kwasten. Wij zijn van mening dat je nooit genoeg kwasten kunt hebben. En omdat vorige maand de prachtige oogschaduw van Paese in de box zat, hebben we gekozen voor een product wat hier perfect bij past. Je vindt in deze april box de oogschaduw kwast van Emite. Met deze professionele kwast met ultra zacht haar creëer je diepte en mooie effecten op je oogleden. De ware visagist in iedere vrouw komt met deze kwast naar boven. De kwast is een zachte, fluffy kwast waarme je de oogschaduw gemakkelijk kunt blenden. De kwast heeft lange, luchtige haren en de haren staan een beetje uit elkaar. Hierdoor komt er niet teveel oogschaduw op de kwast en kun je licht beginnen en eventueel een extra laag aanbrengen. Vergeet niet voordat je je oogschaduw aanbrengt een primer te gebruiken, daar is deze kwast ook ideaal voor!   

Creative Cosmetics - Oogschaduw primer

Creative Cosmetics - Oogschaduw primer


€ 18.95

Heb jij ook wel eens dat je jezelf afvraagt waar je oogschaduw van vanochtend is gebleven? Toen je de deur uit ging zag je de oogschaduw nog mooi zitten op je oogleden. Maar wanneer je later in de spiegel kijkt is daar weinig meer van over. Of zitten de restjes opgehoopt in de plooitjes van je ogen.  Ken je dat? Wij wel! En we kunnen je vertellen: dat is niet de bedoeling! Dit product uit de box is daarom een heel handig item die je in je makeup voorraad moet hebben. De long lasting oogschaduw primer van Creative Cosmetics zorgt ervoor dat jouw make up de gehele dag blijft zitten, daar waar het ook hoort te zitten.  Door de unieke keuze van grondstoffen is dit fantastische product ook nog eens goed voor de doorbloeding van het gebied rond en op je ogen. Draag je geen oogschaduw maar wel eyeliner? Ook dan is primer de oplossing tegen het ‘stempelen’ van het lijntje tegen je wenkbrauwbot.