Februari 2019

Februari 2019

Uoga Uoga - Highlighter

Uoga Uoga - Highlighter


€ 14.95

Vraag jij je ook wel eens af hoe anderen aan zo’n mooie glanzende look komen? Het antwoord is: highlighter! De perfecte highlighter komt altijd van pas en geeft je een gezonde glans. Ook helpt een highlighter erbij dat je er wakker uit ziet en  helpt bij een jongere uitstraling. Dus time to shine girls!  De laatste highlighter die wij kozen vond je in de maart 2018 box en daarom vonden wij het tijd worden voor weer zo’n fijn product. Met de highlighter van Uoga Uoga zit je zeker weten goed. Deze highlighter ziet er heel natuurlijk uit en geeft hierdoor een natuurlijke glans op de aangebrachte plekken in je gezicht.  Je kunt ervoor kiezen de highlighter met je vingertoppen aan te brengen of met een speciale highlighter kwast. Voor deze highlighter adviseren wij wel om een kwast met synthetische haren te gebruiken omdat het een zachte structuur heeft.  Je kunt de highlighter aanbrengen: tussen je wenkbrauwen op de neusbrug cupid’s bow (bovenlip) jukbeenderen onder je wenkbrauwen midden van je kin  

Figs & Rouge - Primer

Figs & Rouge - Primer


€ 35.00

Sommige zeggen dat makeup aanbrengen net als schilderen is. Een goede basis is daarbij belangrijk, dus bij je makeup ook onmisbaar. Door het gebruik van een primer onder je makeup krijg je een mooier resultaat en het blijft langer zitten! De primer van Figs & Rouge is daarom een ideaal product om jouw foundation nog egaler aan te kunnen brengen. Deze primer maakt je huid ook nog eens gladder en geeft een heldere glans aan je look. De Ingrediënten waaronder Vitamine B5 stimuleren het verjongen van de huid. Voordat je de primer gaat aanbrengen is het belangrijk om je huid eerst goed te reinigen. Daarna breng je eerst een goed verzorgende en hydraterende dagcrème aan. Na een paar minuten kun je de primer aanbrengen.  Het werkt makkelijk om de primer eerst op diverse plekken met stippen aan te brengen, om ze vervolgens goed uit te smeren en te verspreiden. Je kunt dit doen met je vingertoppen of als je dit fijner vindt met een makeup spons.  Wacht na het aanbrengen van de primer even met je foundation.    

Lord & Berry - Mascara

Lord & Berry - Mascara


€ 23.00

Tijd om je look af te maken met het vijfde product in deze februari box.  Waar zouden we zijn zonder mascara? Sommige vrouwen voelen zich dan net een panda, zonder de zwarte vacht om de ogen. En wij herkennen dit gevoel enorm.  Een mascara is een onmisbaar product in onze beauty routine. Het vijfde product in deze box is daarom ook de fijne mascara van Lord & Berry. Met deze mascara krijgen jouw wimpers veel lengte en een een mooie natuurlijke krul.  Door de 3-in-1 formule biedt de mascara ook extra verzorging aan jouw wimpers. Zorg voor het aanbrengen van de mascara dat je wimpers goed gereinigd zijn. Voor het beste resultaat kun je eerst een mascara primer gebruiken, zo blijft de mascara langer zitten en blijven jouw wimpers in de perfecte krul!    

Bellapierre - Metallic Lipstick

Bellapierre - Metallic Lipstick


€ 20.00

Metallic lippen... de meningen zijn hierover behoorlijk verdeeld. De een vind het geweldig, terwijl de ander liever gaat voor een meer natuurlijke look. Maar, soms is het tijd om uit je comfort zone te stappen en daarom geven wij jullie de kans om metallic lippen te ontdekken!  In jouw februari box vind je de Metallic Kiss Proof (dus heel veel kussen op Valentijnsdag kan) Lip Crème van het merk Bellapierre. Het is geen heftige kleur  waardoor jouw look niet overdreven wordt.  Metallic lippen is een enorme trend op dit moment en je ontkomt er bijna niet meer aan. Je ziet het op feestjes en festivals, maar ook in het dagelijks leven met zachte kleuren is het heel goed te doen. De trend is zowel in de winter als in de zomer prima te doen en kun jij rocken met jouw lippen. Maak jouw look rustig door nude tinten te gebruiken bij de rest van je gezicht. Uiteraard kun je er helemaal voor gaan en  knallende oogschaduw gebruiken.  It is all up to you!   

Avril - Nagellak Rouge Opera

Avril - Nagellak Rouge Opera


€ 3.00

Will you be my Valentine? Valentijnsdag draait volledig om de liefde, niet alleen voor je vriend of vriendin, maar ook liefde voor al je naasten die je lief hebt.  De kleur van de liefde is rood en hoe kun je deze kleur beter verwerken dan op je nagels? We love red nails! Vrouwen die rode nagellak dragen zien er netjes, maar ook sexy uit. Rode nagellak staat voor vrouwelijkheid en zijn enorm classy.  Deze kleur wordt over de hele wereld gedragen en past bij iedere vrouw!  De nagellak van Avril Cosmetics zit in een klein potje, heeft een kleine prijs, maar is een prachtig product. Deze nagellak is een echte musthave op het gebied van manicure. Draag deze nagellak en jouw geliefde valt nog meer voor je!  Voordat je de nagellak gaat aanbrengen, is het verstandig het potje eerst te rollen tussen je handpalmen. Niet schudden! Hier komen luchtbellen van. Begin met een basecoat, breng vervolgens 2 lagen Opera Red aan en eindig met een topcoat.