Januari 2019

Januari 2019

Seraphine Botanicals - Kwast

Seraphine Botanicals - Kwast


€ 22.00

Seraphine Botanicals staat voor veganistische, dierproefvrije huidverzorging en cosmetica. Bij Seraphine Botanicals focussen zij op het maken van huidvriendelijke cosmetica van voedzame, plantaardige ingrediënten. Deze ingrediënten worden duurzaam en verantwoord gebruikt. In jouw januari box vind je één van deze fijne en prachtige kwasten. De kwasten zijn veganistisch en ontworpen met synthetische haren en een 100% recyclebaar houten handvat.  De extra zachte haren van de kwasten zorgen voor het eenvoudig en gelijkmatig aanbrengen van de poeder.  In de box kun je één van deze drie kwasten vinden:   - Contour Brush Te gebruiken bij het contouren.   - Buff + Blend Brush Te gebruiken bij poeder & vloeibare makeup.   - Blush + Highlight Brush Te gebruiken bij het aanbrengen van blush en highlighters.  

Dr. Botanicals - Slaapmasker

Dr. Botanicals - Slaapmasker


€ 13.00

Wanneer wij lekker liggen te slapen, is onze huid druk bezig met het herstellen. Zo vindt er celvernieuwing plaats, maar hierdoor droogt de huid ook uit. Het is daarom handig om een fijn verzorgend product voor je huid bij de hand te houden, om een extra handje te helpen.  Daarom hebben wij van Dr. Botanicals het slaap masker in jouw januari box toegevoegd. Dit masker is een perfect masker om jouw huid te helpen bij het herstel in de nacht, terwijl jij heerlijk ligt te  dromen. Het masker heeft een hydraterende werking voor een droge, doffe huid. Dus ben jij een aantal nachten lang doorgegaan? Dit masker gaat jouw huid helpen weer helemaal te herstellen! Het belangrijkste actieve bestanddeel van de formule uit het masker is granaatappel.  Granaatappel bevat namelijk veel antioxidanten die gericht zijn op het voeden van de huid. Gebruik het masker 2 - 3 keer per week. Breng ‘s avonds een dunne laag aan op een droge, gereinigde huid. Laat het masker intrekken, laat het de hele nacht zitten en spoel het de volgende ochtend af.  

Kocostar - Prinses Eye Patches

Kocostar - Prinses Eye Patches


€ 2.95

Prinses zijn voor een dag? Nee, zo vaak als je wilt! Deze gouden, glimmende oog patches van Kocostar geven je niet alleen het ultieme prinsesgevoel, maar helpen je vooral bij vermoeide ogen. En na zon drukke december maand, kunnen we dit dan ook wel goed gebruiken. Daarom vind je in de box niet één set, maar twee setjes van dit fijne product! De gouden hydrogel kussentjes van het Koreaanse merk geven de gevoelige huid rond jouw ogen precies dat beetje extra aandacht dat het nodig heeft.  De patches kalmeren je huid en geven het ook energie. Dus heb jij een gestreste, vermoeide huid? No worries, deze patches veranderen dat in een mooie glow. De patches voeden de droge huid door de kamille extracten en diverse voedingstoffen die goed zijn voor jouw huid!  Haal de oogpatches voorzichtig uit de verpakking  en breng ze onder je ogen aan. Laat de patches minimaal 10 minuten en maximaal 20 minuten intrekken, daarna verwijder je de oogpatches. Als laatste masseer je het overgebleven serum zachtjes in je huid.  

Bang Beauty - Eyeliner Zwart

Bang Beauty - Eyeliner Zwart


€ 20.00

Voor de perfecte zwarte eyeliner hoef je niet verder te zoeken, we hebben het voor je!  De eyeliner van Bang Beauty heeft een applicatie punt waarmee je heel nauwkeurig en precies de gewenste lijn kan zetten.  Je kunt met deze eyeliner alle kanten op: dunne lijn, dikke lijn, cat eyes... alles kan! Een gemakkelijk aan te brengen eyeliner, waterbestendig en blijft de hele dag en nacht zitten.  De eyeliner glijdt makkelijk, en is sneldrogend. Dus heb je haast en moet je snel weg? De eyeliner heb je snel aangebracht en droogt binnen no-time! Zonder vegen en uitlopen kun je met deze eyeliner dus een hoop kanten uit. De verpakking alleen al is om blij van te worden, maar ook de kwaliteit worden we gelukkig van. Door het formaat breng je dit product gemakkelijk overal mee naartoe in je tas! Wink away with those eyes!  

Seacret Spa - Body Mud

Seacret Spa - Body Mud


€ 16.95

Seacret Spa staat bekend om fijne, verzorgende producten die het merk in de verzorgingslijnen verkoopt. Daarom vonden wij ook dat Seacret Spa niet mocht ontbreken in deze refreshing box! Je vind in deze box een Mineraalrijke lichaamsmodder uit de dode zee, geschikt voor het hele lichaam. Het moddermasker reinigt de huid effectief, geeft een zacht gevoel en een stralende huid. Je geeft hiermee de huid van jouw hele lichaam een boost na alle drukte van afgelopen periode. Dode zee modder bevat verschillende mineralen, waaronder calcium. Calcium is belangrijk bij het herstel van de huid. Daarom is dit masker een ultieme must-have en zo fijn om te gebruiken. Breng de modder royaal aan op je hele lichaam, vermijd wel het gezicht en beschadigde huid. Laat het 15 minuten zitten en spoel het daarna goed af met warm water.  Je kunt voor een optimale verzorging erna een voedende body butter of lotion  gebruiken.  Hierna voel je je herboren!