November 2018

November 2018

Ardency Inn - Lipstick

Ardency Inn - Lipstick


€ 25.00

De fijne lipstick van Ardency Inn geeft een langdurige, volledige dekking en voelt aan als een zachte balsem. Deze zeer gepigmenterde lipstick geeft een rijke kleur en beschermt jouw lippen de gehele dag door. Daarnaast voedt de lippenstift ook nog jouw lippen zolang jij de lipstick draagt. Dit is natuurlijk een winwin situatie: mooie lippen + verzorgde lippen! Een combinatie van essentiële oliën zorgen er voor dat deze lipstick langdurig blijft zitten en zijn kleur behoudt.  Van deze lipstick hebben wij 3 herfst kleuren gekozen. Één van deze kleuren kun jij dus aantreffen in jouw oktober box! De Silica Powder in de lipstick geeft een fluweelzachtige en matte afwerking. We love it!  

Creative Cosmetics - Mineral Blush

Creative Cosmetics - Mineral Blush


€ 21.95

Nog een nieuw merk in de november box en zelfs een merk uit Nederland!  Creative Cosmetics is een make-up lijn opgericht voor vrouwen met een gevoelige huid en voor degenen die er mooi en verzorgd uit willen zien. Bij Creative Cosmetics gebruiken zij de natuur als inspiratie en werken vooral met pure ingrediënten die rechtstreeks uit de aarde komen. Elke kleur even mooi en passend bij de herfst. Alle blushes zijn rijk gepigmenteerd en bovenal gezond, natuurlijk en vegan.  Blend de blush in voor een zachte natuurlijke gloed. Voor een heftig aangezette blush, breng je de blush nogmaals aan. Begin rustig met een kleine hoeveelheid, zo kun je opbouwen naar het gewenste resultaat.   

B. Tan Tanning Moisturiser

B. Tan Tanning Moisturiser


€ 8.99

De herfst draait inmiddels op volle toeren en dat merken we aan alles. De blaadjes vallen van de bomen, het is kouder en de dagen zijn vroeg donker. We missen de zonnestralen en van ons vakantie kleurtje is niets meer te zien. Ook wordt onze huid steeds droger door de opkomende kou en moeten we ons gaan klaarmaken voor de winter.  Daarom vind je in deze box de bruinings moisturizer!  Deze heerlijke body lotion heeft een suptiele bruining, zodat je naast het hydrateren van je huid ook nog een beetje jouw kleur kunt behouden! Gebruik dit product dagelijks en het geeft je een zachte huid met een fijn kleurtje.  Hij vlekt niet en geeft ook niet af, wat het heel prettig maakt om dit fijne product te gebruiken.    

Dr. Botanicals Facial Oil 15ml

Dr. Botanicals Facial Oil 15ml


€ 33.00

Deze olie van Dr. Botanicals met marokkaanse roos zit helemaal vol met mineralen en vitamines. Deze mineralen en vitamines helpen bij het verjongen, vernieuwen en het beschermen van de huid. Het is rijk aan antioxidanten en hydraterende eigenschappen zodat jouw huid de zorg krijgt die het nodig heeft. Ideaal voor de koudere dagen, zodat jouw gezicht niet snel meer kan uitdrogen! De belangrijkste ingrediënten in deze heerlijk ruikende olie zijn: - Vitamine C; helpt de collageen productie te stimuleren en het verjongen van de huid. - Vitamine A; een krachtige antioxidant en beschermt de huid. - Amandelolie; hydrateert en voedt de huid diep en zorgt voor een frissere huid.    

Vitamasques Hydro Face Mask

Vitamasques Hydro Face Mask


€ 9.00

Vitamasques is een KoreaansBrits merk met fijne en effectieve huidverzorging. Tevens ook betaalbaar, wat het toegankelijk maakt voor iedereen. Bij Vitamasques streven ze er naar dat de producten nooit getest zijn op dieren en zoveel mogelijk parabenen vrij!  Dus met liefde laten wij jullie kennis maken met dit mooie merk! De huid van ons gezicht wordt enorm verwend na deze box! Naast de fijne huidolie die je in de box vind, krijg je ook dit fijne masker.  Het Hydro-gezichtsmasker van Vitamasques is ontworpen om hydratatie en vocht te bieden aan jouw huid. Het masker verbetert het vermogen van jouw huid om vocht vast te houden. Na dit masker blijft jouw huid max. 120 uur gehydrateerd!