Oktober 2018

Oktober 2018

Ziaja - Geitenmelk Oogcrème

Ziaja - Geitenmelk Oogcrème


€ 3.99

We hebben er allemaal wel eens last van, vermoeide ogen. Wanneer we het te laat hebben gemaakt of een paar drukke of stressvolle dagen achter de rug hebben. Er ontstaan donkere kringen onder je ogen en de huid raakt vermoeid en dit is helaas duidelijk zichtbaar.  Heb jij (soms) ook last van vermoeide ogen? Dan is deze oogcrème van Ziaja van geitenmelk jouw beste vriend.  Deze oogcrème hydrateert namelijk de huid onder en rondom je ogen. Ook verbetert en verstevigt de crème de huid. De crème is geschikt voor ieder huidtype, maar is ideaal voor een droge en rimpelgevoelige huid. Smeer de oogcrème dagelijks en de crème voedt de huid, daarnaast maakt het kleine rimpels zichtbaar gladder!  What’s not to like?!  

Manna Kadar - Mascara

Manna Kadar - Mascara


€ 29.00

De mascara van MannaKadar met de naam “Flutter Mascara” helpt jouw wimpers te verlengen, te krullen en geeft volume aan je wimpers. Deze mascara doet geweldig werk op alle soorten wimpers. Of je lange, korte, volle of dunne wimpers hebt, this mascara is here for you girls! De applicatieborstel is speciaal ontworpen en heeft een innovatieve zandlopervorm.  Door deze vorm van het borsteltje worden ook de moeilijke bereikbare wimpers meegepakt. Ook zorgt de borstel er voor dat de mascara klontvrij wordt aangebracht.  De mascara is geschikt voor je bovenwimpers en ook je onderwimpers voor het beste resultaat. De mascara geeft een langdurige dekking en je kunt naar wens meerdere lagen aanbrengen.     

Daily Concepts Multi-functionele Zeep Spons Houtskool

Daily Concepts Multi-functionele Zeep Spons Houtskool


€ 8.00

Een product wat eigenlijk twee producten zijn verwerkt tot 1, dat is altijd handig! Het product van Daily Concepts is een multifuncionele zeep en spons, waar we heel blij van worden!  Aan 1 kant van dit product zit de zeep en aan de andere kant zit een spons. De zeep heeft een milde textuur en is een ontgiftende houtskool zeep. Hiermee reinig je jouw huid van onzuiverheden en wordt de huid steviger. Een aantal voordelen van deze heerlijk ruikende zeep + spons op een rij: - Ontsmettend - Diepreinigend - Ontgiftend Door de heerlijke geur wat vrijkomt (al bij het openen van de verpakking) krijg je het gevoel dat je je in een mooie spa bevindt waar je tot rust komt. En zeg nou eerlijk, dat willen we toch allemaal?  

LOOkX - Lip & Blush Stick Cosmopolitan

LOOkX - Lip & Blush Stick Cosmopolitan


€ 15.50

De Lip & blush stick Cosmopolitan is een multifunctionele stick die als lipstick en als matchende blush gebruikt kan worden. De hooggepigmenteerde stick bevat mangopit olie voor extra verzorging van de lippen. Gebruik als blush: breng aan op het jukbeen en vervaag met de vingertoppen. Waarom deze stick: - Built-in skincare - Creëert vollere lippen - Verzachtend en hydraterend - Longlasting - Voorkomt uitdrogen - Eenvoudig aan te brengen  

Nabla - Creme Oogschaduw

Nabla - Creme Oogschaduw


€ 11.50

De mensen van NABLA Cosmetics zijn van mening dat elk make up product de individualiteit per persoon moet versterken en dat het een middel is voor iedereen om haar stijl te vinden. Dit vind je ook terug in de producten van NABLA. Alle producten zijn met zorgvuldigheid samengesteld en uiteraard nooit getest op dieren.  Deze oogschaduw is een waterproof crème met een goed dekkende kleur. De formule van deze oogschaduw is niet te hard en ook niet te zacht, zodat het perfect aan te brengen is op je ogen.  Na het aanbrengen droogt de oogschaduw erg snel en daardoor plakt het niet. Doordat de oogschaduw luchtige ingrediënten bevat voelt het niet droog aan en blijft het de gehele dag zitten.