September 2018

September 2018

Merci Handy - Handcrème

Merci Handy - Handcrème


€ 5.00

Merci Handy is een frans merk en is gevestigd in de prachtige stad Parijs. Merci Handy heeft de fijnste producten met de lekkerste geuren en ook nog eens voor hele fijne prijsjes! Bij Merci Handy houden ze enorm van lekkere geuren en dat willen ze dan ook voor hun producten. Zij beschrijven zelf dat alle producten worden gekozen met hun neuzen. En onze neuzen werden erg blij van dit product! Je vindt in de box een handige tube die gemakkelijk in je tas past en je dus overal bij je kunt hebben. In deze tube zit een fijne hancreme waar je handen en nagels heel blij mee zullen zijn! De Flower Power handcreme ruikt overheerlijk en maken je handen ultra zacht! Je merkt het misschien al, maar wij zijn een klein beetje verliefd op dit product en zijn de hele dag aan het smeren...    

Kost Makeup - Mascara Primer

Kost Makeup - Mascara Primer


€ 9.90

Ken je dat? Je ziet een vrouw met jaloersmakende volle wimpers en je zou deze zelf ook willen hebben. Mooie volle en lange wimpers is namelijk iets wat bijna alle vrouwen graag willen hebben. Daarom kun je tegenwoordig gemakkelijk nepwimpers opplakken of zelfs echte wimperextensions laten zetten. Niet iedereen wil dit, maar wel volle lange wimpers. In de September box hebben we voor jou een hulpje voor die mooie wimpers toegevoegd. Je vindt in de box namelijk een klein, maar een heel fijn product. Het is een XXLash Cream die je onder je mascara kunt gebruiken. Zo blijven jouw wimpers nog mooier en langer zitten en zijn jouw wimpers om jaloers op te worden!  

Youth Lab - Makeup Reiniger + Borstel

Youth Lab - Makeup Reiniger + Borstel


€ 24.00

Voor een beetje extra verzorging voor jouw huid deze winter, mogen we je blij maken met een hele fi jne combinatie. De Daily Cleanser is een rijk schuimende en zachte reinigingsgel, die de huid zuivert. Het verwijdert je makeup, onzuiverheden en vet. Daarnaast hydrateert de gel de huid en is geschikt voor alle huidtypes. Daarbij hebben we een 6e product voor je. De reinigingsborstel met zijdezachte haren is gemaakt om je gezicht nog grondiger te reinigen. De haren helpen ook met het verwijderen van dode huidcellen en geeft een zachte gezichtsmassage. Hierdoor wordt de huid weer soepel en stralend(er)! Gebruik de dop om de borstel  hygiënisch te kunnen bewaren zolang hij mee gaat.  

Affect - Fixing Poeder

Affect - Fixing Poeder


€ 17.50

Wanneer je je makeup draagt is het erg vervelend als je gezicht gaat glimmen. We houden er niet van als onze huid vet is geworden en je daardoor glimmend de dag door moet. Daarom hebben we bij Affect een product gevonden wat altijd goed van pas komt. Deze is niet gebonden aan huidskleur of een huidtype en dus voor iedereen te gebruiken. We hebben een fi xing poeder in een heel fi jn potje voor je. Dankzij de rijstzetmeel geeft het poeder een mooi mat resultaat. De poeder behoudt je makeup en zorgt ervoor dat dit mooi blijft zitten. Het poeder wordt aanbevolen voor fotoshoots en speciale gelegenheden.    

Golden Rose - Oogschaduw

Golden Rose - Oogschaduw


€ 11.95

Om je look af te maken is een oogschaduw altijd goed. Je kunt voor een donkere kleur gaan of juist voor een lichte kleur. Van Golden Rose hebben we meerdere kleuren mogen verdelen over alle boxen. Deze oogschaduw is goed gepigmenteerd en sommige bevatten kleine glitters. Voor het beste resultaat van de oogschaduw adviseren wij om eerst een primer aan te brengen. Je kunt bijvoorbeeld de primer gebruiken welke in onze Limited Edition van afgelopen jaar zit.