Juli 2018

Juli 2018

IBY Beauty - Lipgloss

IBY Beauty - Lipgloss


€ 15.15

Wij vonden het tijd voor een product van het geliefde merk IBY Beauty. Bij IBY Beauty streven ze naar ingrediënten en formules van hoge kwaliteit zodat jouw persoonlijkheid, creativiteit en passie naar voren komt. We hebben voor deze juli box een super mooie (ja, wij zijn fan) lipgloss. De naam van de kleur alleen al worden we vrolijk van: Berry Berry.   Hij heeft een mooie, zomerse kleur die je overdags of ook ’s avonds kunt gebruiken.  Je kunt de lipgloss combineren met een verdere natuurlijke look of juist wat donkerder voor een avondje dansen. De lipgloss bevat een vanille achtige geur, zodat jouw lippen de hele dag om te zoenen zijn. Hij blijft ook lang zitten en dus zelfs bij een leuke date is de lipgloss kus proof.   

Chella - Wenkbrauw Crème

Chella - Wenkbrauw Crème


€ 22.50

Bij Chella willen ze dat vrouwen zich zelfverzekerd, mooi en krachtig voelen. Ze steunen je dromen en ambities en weten hoe wij ons voelen wanneer onze wenkbrauwen perfect zitten. Daarom konden wij simpelweg dit product jullie niet onthouden. De wenkbrauw crème van Chella heeft een rijke zachte formule die je gemakkelijk op je wenkbrauwen kan aanbrengen. Als je het hebt aangebracht op je wenkbrauwen kun je de crème voorzichtig mengen in je wenkbrauwen en met je huid voor een natuurlijke look. Hierdoor kun je het zelf zo donker of licht maken als dat je zelf wilt en zodat het goed bij jou past. Eenmaal aangebracht blijft het gemakkelijk de hele dag en zelfs ’s nachts zitten. Dus geen probleem als jij uit je werk door gaat naar dat leuke feestje.  

Beauty Made Easy Masker - Anti Pollution Masker

Beauty Made Easy Masker - Anti Pollution Masker


€ 2.99

Anti Pollution Masker We hebben allemaal dagelijks te maken met luchtverontreiniging en dit is een grote zorg voor onze huid. Vervuilende stoffen kunnen zorgen voor huidveroudering, huidirritaties en droogte. En dat willen we liever niet. Dit masker  een gaat de vervuilende stoffen tegen.   

Marsk - Minerale oogschaduw - Lucky Penny

Marsk - Minerale oogschaduw - Lucky Penny


€ 19.45

Minerale oogschaduw wordt al heel lang gebruikt en  met de jaren wordt het steeds meer populair. Minerale make-up is goed voor de gevoelige huid, want het bevat geen conserveermiddelen of geuren.  De oogschaduw van Marsk is 100% natuurlijk en een minerale losse poeder. De oogschaduws zijn erg goed gepigmenteerd, makkelijk te mengen en heel fijn om aan te brengen.  Voor het festival seizoen hebben we kleuren waarmee jij jouw look kan afmaken. Ze zijn de gehele dag te dragen, maar voor een langdurig effect adviseren wij om eerst een primer te gebruiken. Hierdoor kun jij de hele dag plezier hebben van deze prachtige kleuren! De “You’re Toast” is een mooie neutrale kleur en bevat nog een beetje extra glitters. De “Lucky Penny” heeft een koperachtige kleur en geeft een extra glam effect.  

Laritzy Oogpotlood - Goud

Laritzy Oogpotlood - Goud


€ 16.10

We houden van oogpotloden, ze kunnen onze looks net iets meer drama geven. Hiermee kunnen we precies een uitstraling creëren wat ons humeur van de dag of avond laat zien. Deze maand hebben we twee kleuren in de box: zwart en goud. Say what? Ja, we hebben eens gek gedaan en goud toegevoegd! Met het festival seizoen waar wij ons, as we speak, in bevinden speelt de kleur goud vaak een grote rol in alle outfits.  De potloden van Laritzy zijn parabenen vrij en voelen super zacht aan. Hiermee is het gemakkelijk aan te brengen en kun je het blenden zoals jij wilt. Bijvoorbeeld om een mooi smokey eye effect te creëren. Je kunt het potlood aanbrengen boven je wimpers, op je bovenste waterlijn, onderste waterlijn of als winged eyeliner.