Mei 2018

Mei 2018

Mesauda Milano 4 Ever Khol - Blauw of Groen

Mesauda Milano 4 Ever Khol - Blauw of Groen


€ 9.80

De 4 Ever Khôl van Mesauda Milano is een waterbestendig oogpotlood beschikbaar in diverse kleuren. Dit potlood staat bekend om zijn textuur die bestand is tegen water, zweet en vocht. De pigmentatie van dit potlood is super hoog waardoor de kleur op je ogen goed zichtbaar is. Het heeft een goede grip op je huid en blijft langdurig zitten voor een perfecte make-up look de hele dag door. Tijdens het aanbrengen voelt dit potlood super zacht aan en heeft een hele goede dekking zonder te vlekken. Elk potlood is individueel verpakt en is uitgerust met een draaifunctie waar het potlood mee omhoog en naar beneden komt. Aan de onderkant van het potlood vind je een kussentje waarmee je het potlood mooi kunt blenden, wanneer je deze eruit trekt komt er een puntenslijper tevoorschijn. Zo heb je alles in 1 gemakkelijk bij de hand!  

Jelly Pong Pong Highlighting Pen

Jelly Pong Pong Highlighting Pen


€ 17.95

Het is weer tijd voor een leuk product van Jelly Pong Pong! De producten van Jelly Pong Pong zijn gecreeerd uit passie voor cosmetica. Wij worden niet alleen super vrolijk van de leuke verpakking wat meekomt met dit product, maar ook van de inhoud worden we blij. In dit schattige doosje vind je een highlighter potlood wat je voor meerdere doelen kunt gebruiken. Het Jelly Pong Pong potlood is een highlighter, oogschaduwbasis en concealer in één. Wij geloofden het eerst ook niet, maar het is echt waar! Het potlood bevat Maracuja en rooibos thee extracten en krachtige natuurlijke antioxidanten voor een stralende huid. Ook kun je dit potlood gebruiken als waterliner (het lijntje onder je oog) voor een extra frisse look.  

Seacret Cuticle Oil

Seacret Cuticle Oil


€ 12.95

Laat de eerlijke, pure en kracht van de Dode Zee jouw natuurlijke schoonheid naar voren brengen.  De verzorgingsproducten en spa-producten van SEACRET worden namelijk gewonnen uit de Dode Zee.  Sommige zeggen dat ingrediënten voor verzorgingsproducten zoals modder, zouten en mineralen in de Dode Zee te vinden zijn. Van Seacret hebben wij een hele fjne nagelolie in een handig formaat. Deze nagelolie kun je door het formaat gemakkelijk in je tas meenemen. De olie hydrateert de nagel en de huid er omheen.  Ook zorgt deze olie voor het verzachten van je huid en helpt daarbij droogheid te voorkomen. Het advies is om deze olie wekelijks te gebruiken voor het beste resultaat van je nagels en huid.    

Sugar Lash Mob Limitless Mascara - Black With A Bang

Sugar Lash Mob Limitless Mascara - Black With A Bang


€ 8.60

Ben je op zoek naar een mascara die je in een paar seconden laat veranderen van Plain Jane in Queen B? Welke vrouw droomt daar nu niet van? Deze Lash Mob Limitless Mascara van SUGAR geeft je precies het drama dat je wimpers nodig hebben. Wij weten zeker dat je wimpers je dankbaar zullen zijn als je je eerste date met deze beauty hebt gehad. De textuur is crème achtig en ontzettend makkelijk aan te brengen. Deze super fjne mascara heeft de voordelen dat het klontvrij is, de groei van je wimpers verhoogt en dat het antioxidanten bevat. Deze antioxidanten beschermen je wimpers tegen vervuilende stoffen. So, what’s not to like?    

Cougar 6 Shades of Nude - Oogschaduw

Cougar 6 Shades of Nude - Oogschaduw


€ 14.85

We kennen Cougar van de Perfect Pout Lip Plumper uit de augustus box van 2017. Het assortimenet van Cougar is ontwikkeld voor de beauty liefhebbers die genieten van producten van hoge kwaliteit. Bij Cougar zijn ze gepassioneerd over het behoud van de aarde en zoeken ze altijd nieuwe manieren om hierbij te helpen. Wij zijn daarom enthousiast om weer eens met Cougar te mogen werken en jullie een super fijn product te bieden in deze box. Deze oogschaduw van Cougar is een product die altijd van pas kan komen of je nu naar je werk gaat of een nacht gaat feesten. Door de zes verschillende tinten in het oogschaduw palette kun je zelf de look maken waar jouw hartje sneller van gaat kloppen.