Februari 2018

Februari 2018

Ofra - Lipliner - Cherish

Ofra - Lipliner - Cherish


€ 13.00

“Ik hoef geen makeup producten van Ofra” heeft nog nooit iemand gezegd en wij kunnen er ook echt geen genoeg van krijgen. Daarom krijg je van ons nog een heel fijn product van dit waanzinnige merk. De vorige keer werden wij overvallen met positieve reacties op het wenkbrauwpotlood van Ofra. Na contact te hebben gehad van Ofra hebben wij het voor elkaar gekregen om hun fijne lip potlood te kunnen toevoegen aan deze box. Het potlood hebben wij in drie verschillende kleuren laten komen: Baby doll, Cherisch en Pink. Wij konden gewoon niet kiezen! Het potlood is waterbestendig en geschikt voor de meest gevoelige lippen. Gemaakt met een synthetische bijenwas voor een soepele, zachte en langdurige applicatie. Beauty tip: De lip potloden van Ofra kunnen ook gebruikt worden als oogpotlood! Misschien het proberen wel waard!  

Emite - Active Eye Light Concealer

Emite - Active Eye Light Concealer


€ 27.00

Emite heeft een heel fijn product op de markt gebracht en wij mochten deze in onze box meegeven aan jullie! De Active Eye Light vermindert effectief de tekenen van veroudering en helpt het minimaliseren van donkere kringen onder de ogen. Ideaal voor als je een laat feestje hebt gehad! De creme heeft een premium formule wat de huid versterkt en tegelijkertijd als een kleur verbeteraar werkt wat zorgt voor een stralende en gezonde huid. Het unieke en innovatieve ingrediënt Millesis versterkt de huid en de weerstand. Deze creme stimuleert de eigen collageenproductie van jouw huid en verlicht het gebied rond de ogen. De combinatie van rijst olie, samen met arnica-extract activeert de bloedsomloop en geeft een kalmerende werking. Deze creme wil je dus hebben!  

Skin & Tonic - Lip Balm

Skin & Tonic - Lip Balm


€ 4.95

It’s been quite some time since we last included something from Skin & Tonic in our box, but we certainly haven’t forgotten this skincare brand. Skin & Tonic was started by Sarah because she herself needed natural skin care. Many skincare products contain nasty synthetic chemicals and Sarah felt it could, and should, be done differently. Skin & Tonic skincare products contain simple, organic ingredients. In this box you will find the famous lip balm from Skin & Tonic. It’s so delicious that you’ll have to stop yourself from eating it! The lip balm is not too sticky and not too dry, and it’s made with delicious, simple, organic ingredients. You’ll quickly discover that you can’t live without it. And fortunately, because of its handy size, the lip balm is super convenient to carry around with you!  

Double Dare Spa - Jet 2 in 1 Mask SOOTHING MASK KIT

Double Dare Spa - Jet 2 in 1 Mask SOOTHING MASK KIT


€ 9.00

Een handige set van 2 in 1 zal het hydratieniveau van de huis direct verbeteren, door vochtverlies te voorkomen tijdens vluchten. Doordrenkt met antioxidanten zoals cactus fruit en bosbessen hersteld en kalmeert het masker. De huid zal worden hersteld van stress, vervuiling en droogte.   

Lord and Berry - Blush Crayon Camelia

Lord and Berry - Blush Crayon Camelia


€ 15.00

We hebben een fantastisch product van Lord & Berry: een creme blush! Dit is een creme blush dat de jukbeenderen benadrukt. Het geeft een lichtgewicht romige kleur voor een natuurlijke look. Het is gemakkelijk te mengen en de gepigmenteerde kleuren geven een gezond glans effect. Geen vet. Gemakkelijk mee te nemen in je tas de gehele dag lang!