November 2017

November 2017

Christian Faye Quattro Eyeshadow - Grijs

Christian Faye Quattro Eyeshadow - Grijs


€ 15.95

Het merk Christian Faye kennen we allemaal nog van de oktober box met de Superb Mascara. Christian Faye is gespecialiseerd in oogmake-up en wij zijn enorm fan! Je krijgt in deze box de Quattro Eyeshadow welke er in twee verschillende kleuren pallets zijn. Je kunt de blauwkleurige of de grijskleurige hebben ontvangen en beide zijn ideaal voor een mooie look. Met deze oogschaduw palette kun je alle kanten op. Wil je een wat natuurlijke look? Dan gebruik je alleen de lichte teinten en deze kun je zo zwaar maken als dat je zelf wilt. Wil je liever een ‘heavy’ look? Kies er dan voor om de donkere kleuren te gebruiken en een waanzinnige smokey eye effect te maken! Vergeet niet de oogschaduw te combineren met de mascara van Christian Faye.  

Paese Eyelashes

Paese Eyelashes


€ 12.00

Oh my… We hebben er lang op moeten wachten, maar daar zijn ze dan eindelijk! Mooie nepwimpers van het merk van Paese. Deze wimpers zijn sinds kort gelanceerd door Paese en een ware succes. De nepwimpers van Paese zijn individuele wimpers en 1 doosje bevat maarliefst 60 stuks! Hier kun je dus wel wat feestjes mee vooruit. De wimpers kun je met een pincet heel gemakkelijk aanbrengen doordat er op elke wimper al lijm op zit. De wimpers kunnen een hele dag en avond blijven zitten. Zit je dag er op? Is het feestje afgelopen? Wil je nu van de wimpers af? Je kunt ze heel makkelijk weer verwijderen met warm water en wat make-up remover.  

Shimmer Roll

Shimmer Roll


€ 20.00

Bella Pierre kennen we allemaal en we zijn dit merk nooit zat. Het is nu tijd om te shinen girls! Zoals jullie weten gaan de make-up trends vaak over highlighten. De zoektocht naar een perfecte highlighter zal iedere make-up fan blijven achtervolgen. Bella Pierre komt nu met een wel hele fijne: De Shimmer Roll! De Shimmer Roll kan direct worden gebruikt op elk gebied van het gezicht, ogen, wangen, lippen en lichaam. De Champagne is de bestverkopende kleur, omdat deze bijna bij elke huidtint past. Het is een fantastische highlighterstick met een rollertje, waardoor je elke plekje van je huid zonder twijfel sprankel geeft. Omdat je dit product op elke plek van je lichaam en gezicht kunt gebruiken, noemt Bella Pierre het niet zomaar een highlighter en daarom de naam “Shimmer Roll”.  

Beautaniq Beauty Mask - Radiant Glow

Beautaniq Beauty Mask - Radiant Glow


€ 6.00

Het is buiten koud en guur en hierdoor heeft onze huid ook flink wat te verduren. Een extra beetje verzorging is dan ook helemaal niet verkeerd! Van het nieuwe merk Beautaniq hebben we een heerlijk verzorgend masker voor jou. Beautaniq is een verzorgingsmerk op basis van plantaardige producten. De botanische ingrediënten die Beautaniq gebruiken zorgen ervoor dat de huid beschermd wordt. Daarnaast voeden en versterken de producten zodat de huid gezond en blij is. Breng je innerlijke gloed uit met botanische extracten uit dit fijne masker gevuld met vitamine C en antioxidanten. Het masker bevat Papaya wat de huid verbetert en jonger maakt. Maak even tijd voor jezelf, relax en geniet van dit overheerlijke masker!  

Youth Lab CC Cream

Youth Lab CC Cream


€ 14.95

Een van de nieuwe merken in deze november box is Youth Lab. Youth Lab heeft een breed assortiment in huidverzorgingsproducten met als doel huidverbetering en een jeugdige look. In samenwerking met Griekse deskundigen op het gebied van cosmetica heeft Youth Lab formules ontwikkeld met natuurlijke en biologische ingrediënten. In deze box vind je van Youth Lab de CC Cream SPF 30 voor een normale en droge huid. Het is een multifunctionele crème met een kleurtje welke oneffenheden verbergt. Deze creme geeft een natuurlijke uitstraling en hydrateert direct de huid voor een langere tijd. De vitamines in de crème regelt de niveaus van melanine terwijl de SPF 30 je beschermt tegen UV-stralen. Een crème die bij iedereen in de beauty routine moet zitten dus!