October box 2017

October box 2017

Christian Faye SuperB Mascara

Christian Faye SuperB Mascara


€ 18.95

Een schitterend Nederlands merk wat hele mooie producten maakt voor rondom jouw ogen. Het merk is in 1996 opgericht en bestaat dus alweer meer dan 20 jaar. In het begin hadden ze  enkel wenkbrauw poeder in 8 kleuren maar momenteel zitten er meer dan 75 producten in het assortiment. Momenteel is Christan Faye verkrijgbaar in meer dan 70 landen verspreid over de gehele wereld. Deze maand hebben wij van Christan Faye een mascara ontvangen, de SuperB mascara in de kleur zwart. Deze mascara maximaliseert de wimpers en creëert eenvoudig een vlekkeloze uitstraling. De gevormde siliconen borstel werkt perfect voor de boven- en onder wimpers en helpt op deze op te bouwen. De mascara geeft volume, lift en scheidt de wimpers van elkaar. De verpakking sluit luchtdicht om zo uitdrogen van de mascara te voorkomen.  

Manna Kadar Trifecta Bronzer

Manna Kadar Trifecta Bronzer


€ 20.00

Ken je het probleem dat je zoveel producten in je make-up tasje hebt zitten dat je soms niks meer kunt vinden? Of dat je je make-up mee wilt nemen, omdat je een lange dag hebt en je hele tas nu volgepropt zit met zoveel producten? Wij kennen het wel en daarom is de Trifecta van het merk Mannakadar ideaal! Mannakadar kennen jullie van voorgaande boxes en toen ze met dit nieuwe product kwamen waar wij direct verliefd. Dit is de nieuwe Trifecta 3-in-1 bronzer, brow filler en oogschaduw. Kan het nog makkelijker?! De Trifecta van Mannakadar heeft een universele kleur en mag niet ontbreken in jouw make-up routine. Dat dit één van onze producten is, hoeven we vast niet meer uit te leggen. Je kunt de Trifecta gebruiken voor het contouren en/of bronzen van je gezicht, voor je wenkbrauwen meer kleur te geven en door het mat bruin kun je het gebruiken als een oogschaduw. Probeer dit eens tegelijk en je wilt nooit meer zonder. Wat zal dit schelen in al onze makeup tasjes!  

Estate Lip Pencil

Estate Lip Pencil


€ 10.00

ESTATE is een merk afkomstig uit Montreal, Canada. Momenteel verkopen ze nog enkel lip potloden in 6 verschillende tinten en liquid lipsticks maar er gaan zeker in de toekomst nog veel meer schitterende producten bijkomen. Wij mogen jou deze maand al kennis laten maken met dit gloednieuwe merk, in jouw box vind je daarom dit mooie lip potlood. ESTATE Cosmetics is ontstaan uit de vraag naar professionele make-up voor betaalbare prijzen. De producten van ESTATE zijn gemaakt door experts uit de cosmetica industrie en gemaakt met de hoogste kwaliteit ingrediënten. Wil je niets missen van dit merk, volg ze dan zeker via Facebook of Instagram!  

Tini Beauty Highlighter Stick

Tini Beauty Highlighter Stick


€ 18.00

TINI Beauty ken je misschien nog van de November box, dit merk is deze zomer bezig geweest met het ontwikkelen van diverse nieuwe producten. Zo komen ze deze maand met een highlighter stick. En omdat wij bij StyleTone gek zijn op nieuwe producten hebben we geregeld dat hij in deze box zit! Deze highligther zit in een handige stick, zo is hij eenvoudig aan te brengen en kun je het product op de juiste plek aanbrengen zonder al te veel moeite. Wil je een mooie glow? Breng dan glans aan op de jukbeenderen, wenkbrauwbot en eventueel op de neus. Wil je er fris en wakker uitzien? Ga dan voor glans op de jukbeenderen en breng een vloeibare highlighter onder je ogen aan.  

So Susan Liquid Waterproof Eyeliner

So Susan Liquid Waterproof Eyeliner


€ 20.00

Wij zijn allemaal steeds op zoek naar de perfecte eyeliner. We willen een eyeliner dat lang blijft zitten, de perfecte ‘wing’ heeft, niet vervaagd en ook nog eens niet afgeeft. Ja, we kennen het probleem! Een never ending zoektocht zou je denken, maar toch kunnen wij jullie vertellen dat wij de perfecte liquid eyeliner hebben gevonden! In deze box van oktober vind je deze super fijne eyeliner van het merk So Susan. De producten van So Susan zijn zo gemaakt dat je er niet alleen prachtig uitziet maar dat je huid direct tegelijk wordt verzorgd. So Susan vind het belangrijk dat de Makeup wat je de hele dag wilt dragen ook een verzorgende functie heeft. De liquid eyeliner is waterproof en blijft lang zitten. Deze formule is gemaakt om ervoor te zorgen dat je make-up blijft zitten terwijl jij door de regen moet of juist voor de zeer warme dagen.