August 2017

August 2017

Sugar Smudge Me Not Liquid Lipstick - 02 Brink Of Pink

Sugar Smudge Me Not Liquid Lipstick - 02 Brink Of Pink


€ 12.99

Heb je ooit eens een "one-coat-wonder" product voor je lippen gezocht? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: je zoektocht stopt hier. Met deze vloeibare lipstick van Sugar Cosmetics krijg je een look vol met pigmenten in maar een enkele laag. Deze vloeibare lipstick blijft gedurende de dag zitten tot de avond! Het is wijn, koffie en date-proof! The SUGAR Smudge Me Not Liquid Lipstick geeft jou een ondoorzichtige pigmentatie met 1 veeg, wat de hele dag blijft zitten zonder te vervagen. Onze favoriete matte lipstick bevat Vitamine E en is beschikbaar in 10 prachtige kleuren dat gegarandeert bij jouw outfit past! Bij StyleTone hebben we 5 van deze fantastische kleuren. Je hoeft je niet af te vragen welke kleur je wilt ontvangen, want je vind ze allemaal vast net zo mooi als wij! Je moet je wel afvragen of je klaar bent voor een lipstick wat gemaakt is om te blijven zitten?  

Ardency Inn Modster Smooth Ride Supercharged Eyeliner

Ardency Inn Modster Smooth Ride Supercharged Eyeliner


€ 20.00

Het make-upmerk Ardency Inn is opgericht in de muziek scene van New York. Ze creëren kwalitatieve, dierproefvrije kleurrijke cosmetica die snel en makkelijk te gebruiken zijn, waardoor je creativiteit de vrije loop heeft. Wij hebben de MODSTER Eyeliner van Ardency Inn voor jou. Dit is een romige waterbestendige eyeliner met pure pigmenten. Het heeft een zachte en romige formule en glijdt moeiteloos op de huid. De eyeliner zorgt voor voldoende tijd om te mengen en blijft daarna lang zitten zonder vervagen, ongeacht in welke problemen je bent!  

Orange Care Intensive Foot Treatment

Orange Care Intensive Foot Treatment


€ 4.95

We houden er allemaal van om op onze blote voeten te lopen, in het park, op het strand... Maar dit maakt het zwaarder voor je voeten dan je denkt. Onze voeten drogen uit en kunnen wel wat extra aandacht en verzorging gebruiken. Daarom hebben wij de Orange Care voet verzorging. Je verzorgd hiermee je voeten intensief met deze fijne verzorging. Het dringt diep in de huid, verzorgd en voedt de droge huid van de voeten.  Gebruiksaanwijzing: was en droog je voeten goed. Dan pak je de schoentjes uit het pakje en trek je ze aan je voeten als sokken. De geadviseerde tijd om ze aan te houden is 20 minuten. Wanneer de 20 minuten over zijn kan je de schoentjes uittrekken en je voeten schoonmaken. Nu zijn je voeten blij, gezond en weer lekker zacht!  

Cougar Perfect Pout Lip Plumper

Cougar Perfect Pout Lip Plumper


€ 16.75

We hebben allemaal wel eens dat moment dat je vollere lippen wilt. We houden van de grote lippen van Angelina Jolie en natuurlijk Kylie Jenner. We houden dan weer niet van injecties, dus hebben we deze lip plumper gevonden van het merk Cougar! De Perfect Pout Lip Plumper is niet een gewone lip plumper. Met het actieve ingredient van Volulip verdubbeld het synthese niveau, maar stimuleert ook de synthese van matrix- en dermale epidermale moleculen.   Dit zorgt voor een verbetering van interne lipstructuur met een zichtbaar resultaat op de lipvorm: verhoogt het volume van de lippen, vermindert het verouderen en verbetert de hydratatie en zachtheid van de lippen.  

Nails Inc Nail Polish - Prince's Square

Nails Inc Nail Polish - Prince's Square


€ 16.75

Houden we niet allemaal van een schattige nagellak? Nails Inc is 15 jaar geleden gelanceerd door de fashion editor van het Britse magazine 'Tatler'. Met nagelsalons in het Verenigd Koninkrijk zijn ze een van de grootste merken aan de andere kant van de zee. Ze hebben samengewerkt met celebs zoals Victoria Beckham, Alexa Chung, Poppy Delevingne en meer! We hebben gekozen voor vier verschillende kleuren van deze geweldige nagellak. Als we kunnen kiezen, zou het ons niet uitmaken welke kleur we ontvangen omdat we alle vier geweldig vinden! We hebben gekozen voor pastelkleuren voor dit seizoen, zodat je het kunt combineren met je bikini of schattige jurk!