July Box 2017

July Box 2017

Banana Setting Powder

Banana Setting Powder


€ 25.00

Wil je een flawless look hebben die de hele dag blijft zitten? Dit is de Heilige Graal in de wereld van make-up en we denken dat dit product elke basis make-up kan voorzien met de juiste finishing touch. Je kunt de poeder all-over gebruiken maar ook alleen als een highlighter. Sommigen gebruiken het zelfs als concealer onder hun ogen. Banaanpoeder kan op elke huidskleur worden gebruikt.    

Ultimate Colour Lipstick - 020 Maroon

Ultimate Colour Lipstick - 020 Maroon


€ 3.99

Hooggepigmenteerde, rijke kleur met perfecte dekking en glans, plus een gladde, romige en langdurige textuur: lippenstift op zijn mooiste wat uren blijft zitten. Het heet de Ultimate Color en dit is de kleur: 020 Maroon. Net zoals alle andere merken in de StyleTone box, test Catrice niet op dieren voor de productie van hun producten.     

Doucce - Smudge Proof Oogpotlood

Doucce - Smudge Proof Oogpotlood


€ 20.00

Een ultra-zachte vlekbestendige kohl liner die moeiteloos glijdt, waardoor perfecte lijnen ontstaan. De sterk gepigmenteerde textuur zal niet uitlopen of vlekken. De koolstofzwarte formule is gentroduceerd met parels die een intense en dramatische look geven.     

Nail Strengthen Kost

Nail Strengthen Kost


€ 4.95

190  

BeeBee - Natural Bronzer Face & Body

BeeBee - Natural Bronzer Face & Body


€ 23.95

  Deze bronzer is geschikt voor iedereen, het bevat 3 verschillende tinten in één doos. Deze kunnen individueel worden toegepast of samen voor het exacte kleur effect. Het geeft de huid een natuurlijke, zonovergoten gloed. Parelpartikels zorgen voor een zeer subtiele gloed en een frisse, stralende look. De formule is licht uitstralend, zodat het goed op je huid voelt. De drie kleuren zijn super gepigmenteerd, maar je kunt ze ook perfect blenden!