June Box 2017

June Box 2017

Lookx exclusive eyeliner

Lookx exclusive eyeliner


€ 17.75

Deze matte long lasting eyeliner is zo gepigmenteerd dat je nooit meer een zwarte liner van ander merk wil gebruiken. Het is een handige twist up, en hoeft dus niet geslepen te worden. Maar wil je toch een scherp puntje zit er een kleine sharpener op de achterkant van het pencil.    

Yolora Makeup Remover Pen

Yolora Makeup Remover Pen


€ 9.95

Een make-up pen? Onze eerste gedachte was dat het eeuwen zou duren om alle make-up te verijderen met zo'n pen. Nee grapje! Daar is deze pen niet voor! Je gebruikt deze pen voor de uitgelopen makeup rond je ogen, lippen en in de hoekjes. De tip van de pen bevat vloeibare makeup remover zonder geurstoffen en droogt je huid niet uit.  

Exfoliating Body Scrubber

Exfoliating Body Scrubber


€ 9.95

Door regelmatig gebruik van de Afterspa Exfoliating Bath & Shower Body versnel je het proces voor het vernieuwen van de huidcellen en krijg je een gezondere huid. Deze scrubber is de perfecte douche accessoire voor een totale lichaamsscrub. Het past gemakkelijk in de palm van je hand als een blokje zeep en heeft een handige band voor om je hand. Ontdek de fijne maar effectieve stof van deze scrubber!  

29 Cosmetics Lipstick

29 Cosmetics Lipstick


€ 25.00

De langdurige anti-oxidant verrijkte hydraterende lipstick met SPF 20 voedt en beschermt de lippen tegen milieuvervuiling en de schadelijke effecten van vrije radicalen. Maakt de lippen glad en hydraterend.  

Shadow Trio Palette

Shadow Trio Palette


€ 18.00

Een hoog gepigmenteerde palet van 3 diepe, donkere tinten met een voedende natuurlijke basis die de oogschaduw smeerbaar en zacht maakt. Deze draagbare oogschaduwen zijn gemaakt met siliciumcoated micronized pigmenten en gezonde kaolien lijm voor een zijdezachte textuur die wel tot 8 uur blijft zitten. Het is volledig veganistisch, bevat geen parabenen, geen minerale oliën, is geurloos en is glutenvrij.