May Box 2017

May Box 2017

StyleTone Tweezers

StyleTone Tweezers


€ 9.95

We zijn zo enthousiast hierover, omdat het weer een product is van ons zelf! Het is een epileertang, want op de één of andere manier verdwijnen deze altijd net op het moment dat we ze nodig hebben. Het is er in een mooie roze kleur, matching met de nagelvijl uit de februari box. Deze epileertang is een product dat we al veel eerder hadden willen sturen, maar we waren eerder nog niet tevreden over de kwaliteit tot nu. Nu kan je alles wat je maar wilt knijpen, pakken en plukken met je eigen StyleTone epileertang.  

Double Dare - OMG! 2-in-1 Detox Bubbling Mask

Double Dare - OMG! 2-in-1 Detox Bubbling Mask


€ 6.00

Nog een nieuw merk voor de StyleTone box! Gemaakt in Korea en nu in jouw box. Een mooi moment voor jezelf is iets wat iedereen op zijn tijd wilt. We hebben voor jou een speciaal masker deze keer, eigenlijk is het een dubbel masker!  

Seraphine Botanicals - Orange + Cream Lip Polish

Seraphine Botanicals - Orange + Cream Lip Polish


€ 18.00

Helemaal hip en super fijn om te dragen zijn natuurlijk matte lippenstiften. Maar we weten allemaal dat alles zichtbaar is met matte lippenstift. Elk klein stukje dode huid is zichtbaar en daarom hebben wij dit product van Seraphine Botanicals voor jou deze maand. Deze fijne lip scrub verwijderd niet alleen de dode huidcellen, maar repareert ook de huid door de avocado en abrikoos olie.   

Nailbuddys - Set of 2 buddys

Nailbuddys - Set of 2 buddys


€ 18.00

Gemaakt door drie vrienden met dezelfde passie voor kleur en creativiteit. En zoals de naam al onthuld zijn het vriendjes en dus krijg je er niet één maar twee! Natuurlijk kan je gewoon 1 kleur dragen of je kunt ze combineren. We hebben gekozen voor een vrolijke groene kleur, met de opkomende lente is dit een fijne kleur en het droogt nog eens mat op. Het vriendje hier van is een nude kleur welke je makkelijk kunt combineren en heeft een glimmende look. De nagellijk dekt erg goed en is het mooiste in 2 laagjes.  

Look Essentials - Lipgloss L202

Look Essentials - Lipgloss L202


€ 16.00

Het laatste product van deze maand is van een nieuw merk in Zweden. Look Essentials maakt geweldige lipglossen en ze hebben besloten om ons het mooie koraal roodkleurige lipgloss te sturen. We denken dat deze kleur bijna bij iedereen zal passen en een mooie look geven.