March Box 2017

March Box 2017

Hikari - Pressed Silica Powder

Hikari - Pressed Silica Powder


€ 15.00

Finishing poeders zijn je beste vriend wanneer we het hebben over een perfecte finishing touch van jouw make-up look. Kan jij je die foto's herinneren, gemaakt met flits, waarin je eruit ziet als een combinatie tussen een geest en een glitterende discobal? Dat hoeft niet meer! Deze poeder zorgt voor een matte maar natuurlijke finish van je gezicht. En naast het feit dat je met deze poeder goed op de foto staat, heeft de poeder ook in het dagelijks gebruik vele voordelen. Je kunt het zien als real life photoshop: het vermindert fijne linjtjes and poriën en geeft je gezicht een gezonde finish. Zoals de naam al zegt gebruik je deze poeder altijd als laatste stap.   

City Color - Eye Brow Kit

City Color - Eye Brow Kit


€ 9.95

Zijn we niet allemaal in de ban van wenkbrauwen? Creeër de wenkbrauw van je dromen met deze Brow Kit. Dit palette bevat drie kleuren wenkbrauwpoeder zodat jij de gewenste kleur kunt mengen. Ook vind je in deze kit een setting wax waarmee je jouw wenkbrauwen in de juiste vorm kunt brengen en behouden door de dag heen. De mini brush kan je gebruiken om alles mooi te blenden en met de pincet kan je jouw wenkbrauwen echt perfectioneren. Dus of je nu een smokey, brushy of juiste gladde look wilt, met deze set is alles mogelijk!   

Note - Ultra Black Dipliner

Note - Ultra Black Dipliner


€ 8.95

Bezit jij eindelijk de skills om een perfecte eyeliner look te creëren? Dan heb je geluk. De liquid eyeliner is nog steeds een trend. Deze dipliner van Note is alles wat je nodig hebt voor een intens zwarte kleur en scherpe lijn, met enkel één beweging. De applicator zorgt er voor dat de vorm van jouw ogen goed tot zijn recht komt en door de fijne textuur blijft de eyeliner goed zitten en droogt hij snel. De anti-oxidanten helpen tegen veroudering en de formule zorgt er ook voor dat irritatie rondom de ogen wordt voorkomen.   

LOOkX - Blending Brush

LOOkX - Blending Brush


€ 18.95

Een goede kwast is erg belangrijk voor het op een mooie manier aanbrengen van jouw make-up. Deze Blending Brush van LOOkX is ervoor gemaakt om op een natuurlijke manier jouw make-up te vervagen. Ideaal dus voor het aanbrengen van (verschillende kleuren) oogschaduw. Deze kwast is gemaakt van hoge kwaliteit nylon haar en absorbeert erg goed, zonder teveel oogschaduw aan te brengen. Je kunt deze kwast gebruiken om zowel droog als natte oogschaduw aan te brengen.   

Bellapierre Cosmetics - Nude kiss proof lip creme

Bellapierre Cosmetics - Nude kiss proof lip creme


€ 20.00

Heb jij wel eens een matte lipstick geprobeerd? Deze Bellapierre Kiss Proof Lip Cremes zijn dekkend en blijven uren mooi zitten zonder dat je jouw lippen hoeft bij te werken. De creamy formule brengt zacht aan en droogt direct op in een matte look. Deze lipstick voelt zo zacht en natuurlijk dat je vergeet dat je lipstick draagt. Deze must-have kleur Nude kun je dragen als lipstick op zichzelf, of combineren met je favoriete lipstick op lippotlood om de pefecte kleur te creëren.