February Box 2017

February Box 2017

NACOMI - Body Scrub Coffee

NACOMI - Body Scrub Coffee


€ 5.50

NACOMI is een beauty merk dat de producten speciaal ontwikkelt voor mensen met allergien of mensen die graag een gezonde levensstijl hanteren. Deze body scrub is gemaakt van koffie en 100% natuurlijk. De koffie scrub verzorgt jouw huid en we weten zeker dat je er gelijk gek op bent en dat je huid je dankbaar zal zijn. Cellulitus, droge huid of littekens? Hier heb je geen last meer van want de caffeïne die in de koffie scrub zit werkt als een anti oxidant. Dit resulteert in een zachter huid, omdat de vetcellen worden uitgedroogt en de bloedcirculatie wordt versterkt. Gebruik niet teveel koffiescrub tegelijk, want het smeert goed uit. Wrijf de scrub in met roterende bewegingen en laat het 5-10 minuten intrekken.   

Manna Kadar - Lash Primer

Manna Kadar - Lash Primer


€ 19.95

Zoals je weet werken sommige producten beter als je eerst een primer gebruikt. Deze wimper primer is de eerste step voor een mooie wimper look. Deze primer verlengt en verzorgt je wimpers. En het helpt je mascara na een lange dag makkelijker te verwijderen, wat natuurlijk een plus is als je jouw wimpers in perfecte conditie wilt houden. Breng één laagje van de primer aan, wacht 30 seconden en breng dan je mascara aan. Als extra pluspunt kan je deze primer ook gebruik als conditioner wanneer je hem 's nachts aanbrengt. Breng één laagje aan voor het slapen gaan en voilá!   

Manna Kadar - Lip-Locked priming wand J'adore

Manna Kadar - Lip-Locked priming wand J'adore


€ 22.50

Deze priming lip wand is het perfecte product om je look net dat extratje te geven. We hebben deze priming lip wand beschikbaar in twee mauve kleuren: J'adore en Joie. J'adore is meer perzik van kleur en Joie heeft een paarsige ondertoon. Met deze lip wand maak je niet alleen je lipper voller, de kleuren passen ook nog eens bij iedere huidskleur. Bijzonder aan de lip wand is dat hij een ingebouwde primer heeft, dus je hebt geen lip primer meer nodig met dit alles-in-1 product. Breng het product aan als een lopstick of gebruik het als lip liner om je lippen meer op te laten vallen.   

Emité - Diamond heart Strobe Cream

Emité - Diamond heart Strobe Cream


€ 29.00

Wanneer we het hebben over strobing bedoelen we een geplaatste highlight op je jukbeen. Als je deze creme gebruikt onder je foundation of op zichzelf, creeërt dit een frisse en gezonde gloed. Je kunt deze creme mixen met je foundation, of het gebruiken als primer om je huid meer te laten glanzen. En ook belangrijk: deze creme past bij iedere huidskleur.   

Lord & Berry - Supreme eyeliner Smart Blue

Lord & Berry - Supreme eyeliner Smart Blue


€ 18.00

Deze surpreme eyeliner van Lord & Berry kan makkelijk worden uitgeveegd en gemixt om een meer expressieve look te creëren. Teken een lijn langs je wimpers, het maakt niet uit of deze recht is of niet, en veeg het uit met een kwastje. De romige textuur is ideaal om te mixen met poeder oogschaduw, dut met deze eyeliner kan je erg goed een smokey look creëren. En zelfs wanneer het regent, want deze eyeliner is waterproef.