Make Up box online


Maak kennis met StyleTone, dé online make-up box van Nederland

Ben jij een echte make-up fanaat en wil je de nieuwste producten ontvangen? Of vind je het juist ontzettend lastig om de perfecte make-up en verzorgingsproducten te vinden? Met StyleTone bestel je jouw make-up box eenvoudig online en krijg je binnen no-time de mooiste en fijnste beautyproducten binnen. Zo zoek je op je gemak uit welke producten jij fijn vindt en welke het beste bij jouw huid, haar en ogen passen.

StyleTone: jouw online make-up box

Met de make-up box van StyleTone word je om de maand verrast met een nieuwe box op de deurmat, gevuld met beautyproducten om uit te proberen. Vind je het fijn om je make-up box online te bestellen en wil je een box vol make-up en andere beautyproducten? Dan is StyleTone zonder twijfel de ideale box voor jou.

Boordevol full size producten én de beste prijskwaliteit-verhouding. Van make-up tot verzorgingsproducten: je bent keer op keer verzekerd van producten waar jij van gaat stralen. Daarnaast test jij als eerste de releases van verschillende merken, want we stoppen de allernieuwste merkproducten in de box.

Een online beauty-community

Natuurlijk hebben we er rekening mee gehouden dat geen enkele vrouw hetzelfde is. Daarom hebben we verschillende abonnementskeuzes voor je ontwikkeld. Kies je ervoor om zes maanden lang de dierproefvrije make-up box van Nederland online te shoppen of houd je van flexibiliteit en ga je voor een abonnement van drie maanden? Hoe langer de termijn waarvoor je je abonnement vastlegt, hoe goedkoper het wordt. Je krijgt 8,70 euro online korting op jouw make-up box voor zes maanden! Je ontvangt de box iedere maand of je bestelt ‘m eenmalig. Want dat kan natuurlijk ook!

Kies je voor een abonnement? Dan word je toegevoegd aan onze actieve community. Zo wissel je makkelijk tips uit met andere make-up fans. Meer dan 10.000 vrouwen gingen je voor en kozen voor het make-up box-abonnement van StyleTone.

Geef een make-up box cadeau

Misschien ken je wel iemand die een nóg grotere fan van make-up en beautyproducten is dan jij. Wil je jouw zus, vriendin of moeder verwennen met de mooiste beautyproducten, en dat voor een scherp prijsje? Dan kun je ze verrassen met deze make-up giftbox. Koop ‘m voor iemand anders én voor jezelf, dan kunnen jullie jezelf écht even in de watten leggen.

Verwen jezelf met mooie merken

Let’s go online shopping! Je bestelt jouw online make-up box super makkelijk bij StyleTone. Wij lieten Nederlandse make-uplovers als eerste kennismaken met een verrassingsbox vol beautyproducten. De afgelopen jaren hebben we dan ook al een heleboel vrouwen verrast met geweldige verzorgingsproducten. Ondertussen bieden we zelfs de beste dierproefvrije box van heel Nederland! We werken samen met global brands en exclusieve beauty-instituten. Deze producten zijn vaak lastig te verkrijgen, terwijl jij ze met onze online make-up box gewoon thuis krijgt. Een StyleTone box zit vol met exclusieve merken en luxe producten. Producten die je misschien niet zo snel voor jezelf zult bestellen. Juist daarom geniet je zo van de online make-up box van StyleTone!