Cosmeticabox: be surprised!


Maak kennis met StyleTone, dé cosmeticabox van Nederland!

In een cosmetica box vind je periodiek de nieuwste, exclusieve en mooiste beautyproducten, make-up, verzorgingsproducten om uit te proberen. Als je op zoek bent naar een cosmeticabox met de beste prijskwaliteitverhouding, heel veel full size producten en de allernieuwste releases van merken, dan is StyleTone zonder twijfel de ideale box voor jou. Wij hebben zonder twijfel de best gevulde box van Nederland.

Meer dan 20.000 vrouwen gingen je al voor en kozen ook voor een cosmeticabox-abonnement van StyleTone en zijn onderdeel van onze actieve community.

Altijd een cosmeticabox abonnement dat bij jou past

Wanneer je kiest voor onze cosmeticabox, kun je direct kiezen voor extra voordeel. Want hoe langer je je vastlegt, hoe meer voordeel je krijgt. Meer boxen ontvangen, betekent namelijk meer korting.

Liever eenmalig bestellen, bijvoorbeeld om uit te proberen? Dat kan ook! 

Overzicht StyleTone abonnementen bekijken.

StyleTone: pionier in cosmeticaboxen

StyleTone mag zichzelf een ware pionier noemen, want wij lieten Nederlandse beautylovers voor het eerst kennismaken met het concept van een vip box voor cosmetica, lang voordat er andere aanbieders kwamen. We zagen dit concept in Amerika en vonden het zo fantastisch, dat we besloten dat ook Nederlandse vrouwen dit verdienden. Omdat we al een groot netwerk in beauty- en cosmeticamerken hadden, gingen we op onderzoek uit. We verzamelden alleen de allerbeste merken om ons heen en wisten met hen prachtige deals te sluiten. Zo was daar onze eerste box vol met samples en full size producten voor verzorging van huid, lichaam en haar. De reacties van de eerste abonnees waren fantastisch, het nieuws van onze hoogwaardige box verspreidde zich snel en in rap tempo hadden we gigantisch veel abonnees. Dat had vast alles te maken met hoe goed de box toen al gevuld was. En met de vele fullsize producten. De populariteit maakte onze box direct erg interessant voor merken en leveranciers. Zij wilden niets liever dan hun producten onder de aandacht brengen bij al die vrouwen met interesse in cosmetica, lichaamsverzorging en beauty. Zo zijn we erin geslaagd om StyleTone steeds verder door te ontwikkelen en onze abonnees en klanten keer op keer te verrassen. Veel van de beautyliefhebbers van het eerste uur zijn nog altijd klant! Dat zegt genoeg!

Samenwerking met exclusieve beautymerken

In de afgelopen jaren hebben we al veel vrouwen verrast met toonaangevende verzorgingsproducten en de nieuwste beautyinnovaties. We werken samen met global brands en exclusieve beauty-instituten waarvan sommige producten normaal gesproken enkel leverbaar zijn via salons. Of het nu gaat om de laatste innovaties in gezichtsverzorging of anti aging, haarverzorging of lichaamsverzorging: met onze mooie merken zit je altijd front row. Bekijk alle beautymerken waarmee we samenwerken.

Van crèmes tot beautytools en make-up

Elke keer is het een verrassing wat je in je cosmeticabox gaat aantreffen. Uitpakken is echt een feestje! Vanzelfsprekend streven wij altijd naar balans. Daarom mag je bij elke cosmeticabox rekenen op een gevarieerde mix van verzorgingsproducten, make-up en tools. Van een mooie dagcrème of serum tot een luxe oogschaduw, een mooie mascara, een wenkbrauwborstel of een applicatiepad: elke keer is de box een aanwinst op je huidige beautycollectie. Dat is beloofd!

Een beautybox is een verwenmomentje voor jezelf

Vind jij het kiezen van het juiste product voor jouw huid, haar of lichaam ook zo lastig? Dan is StyleTone echt iets voor jou. Je hebt namelijk voor een zeer scherpe prijs alle ruimte om op je gemak uit te zoeken welke producten favoriet zijn. De ene keer zul je blij verrast zijn door een eenmalig extraatje voor jezelf in de vorm van een luxe lipgloss, terwijl je in de volgende beautybox een heerlijk masker vindt dat je meteen toevoegt aan je beautyroutine en de rest van je leven niet meer kwijt wilt. Ook bijzonder: in een StyleTone vind je altijd producten die je minder snel voor jezelf zult kopen. Omdat ze heel specifiek zijn of prijzig, denk bijvoorbeeld aan serums. Heerlijk toch? Gun jezelf die verwennerij en wat extra aandacht voor je body: je hebt het verdiend!

Waar wacht je nog op? Wees er snel bij, de voorraad is beperkt, dus op = op!