Goedkope Beautybox


Wat is een StyleTone box?

Een box vol met heerlijke beautyproducten: make-up, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarproducten en parfum. Een box vol met verrassingen in de vorm van een abonnement!! En geloof ons, als je er eenmaal 1 hebt ontvangen dan wil je meer ;-) 1 keer per maand ontvang je een beautybox met 5 full size producten om jezelf heerlijk te verwennen. Wie wil dat nou niet? De inhoud heeft altijd een minimale winkelwaarde van € 70,-. 

Ons verhaal

Jaren geleden begonnen we als een echte pionier met het samenstellen van make-upboxen en cosmeticaboxen. Als eerste in Nederland zorgde StyleTone voor de lancering van de beautybox. Met een groot netwerk aan beauty- en cosmeticamerken op zak, waren we in staat om de mooiste deals te sluiten. En die deals? Die stopten we in onze box. Zo ontstond StyleTone: nu de grootste én volste dierproefvrije box van Nederland. Een beautybox vol full-size cosmetica, make-up, tools en verwenproducten.
StyleTone is niet meer weg te denken van de Nederlandse markt! Ondertussen hebben we al meer dan 10.000 fans verrast met deze fijne box. Dat doen we al jaren op rij. En we werken keihard om deze Nederlandse beautylovers te blijven verrassen met de beste producten, de mooiste combinaties en de nieuwste releases. We gunnen iedereen dat verwenmoment!

+10.000 happy members gingen je voor!