Unboxing beautybox: be surprised!


Een doos vol beautyproducten: wie wil dat nou niet? Wij kijken zelf altijd uit naar het moment dat je ‘m uitpakt en verrast wordt met alle mooie goodies die erin zitten. Want wat is er nou leuker dan om de maand een doos met verschillende beauty-, cosmetica- en make-upproducten te ontvangen én ‘m uit te pakken. StyleTone box biedt jouw ultieme unboxing beautybox-moment.

StyleTone: jouw ultieme verwenmoment

Styletone verkende als eerste de Nederlandse markt. Zo zorgden we ervoor dat talloze vrouwen voor het eerst kennis maakten met de beautyboxen in Nederland. Doordat we al een groot netwerk in beauty- en cosmeticamerken hadden, waren we in staat om prachtige deals te sluiten met de mooiste merken. En zo ontstond StyleTone: ondertussen de grootste én volste box van Nederland, vol cosmetica, beautyproducten, make-up en tools.

Voornamelijk met full-size producten én dierproefvrij. Ondertussen kunnen wij en onze fans de giftbox niet meer wegdenken. We werken elke keer weer keihard om Nederlandse beautylovers te verrassen met de beste producten, de mooiste combinaties en de grootste kortingen. We gunnen iedereen dat verwenmomentje!

Unboxing beautybox: een box vol mooie producten

Bij een cadeautje voor jezelf hoort natuurlijk ook het uitpakken ervan. Zonder dat is jouw verwenmoment niet compleet. Wij vinden dan ook het niet gek dat het unboxen van een beautybox een trend is binnen de online wereld. Daarom pakken we alle producten mooi in én passen we de boxen aan op het seizoen of een bepaald thema. Op die manier wordt het unboxing alleen maar leuker! Onze StyleTone box is dan ook geregeld het onderwerp van een unboxing. We stoppen de boxen speciaal voor deze momenten vol met mooie goodies en producten. Van tools tot maskertjes, fijne make-up en prachtige haarproducten. Kunnen wij jou extra veel geven en heb jij heel veel om uit te pakken. We love it!

Een abonnement dat bij je past

Natuurlijk geven we je niet zomaar wat producten. We stellen de mooiste aanbiedingen samen. Zo ontvang jij een supervolle beautybox ter waarde van minimaal zeventig euro. Terwijl je ‘m voor maar € 15,95 bestelt! Lekker veel om uit te pakken. Je bepaalt zelf hoe vaak je deze goedkope beautybox ontvangt: kies je voor een abonnement van zes maanden? Dan ontvang je ‘m zes keer én ontvang je maar liefst 1,45 euro korting per box. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om hem voor een minder lange periode te ontvangen of zelfs om de box eenmalig te ontvangen. Want dat kan natuurlijk ook! Leuk voor jezelf, of juist om cadeau te geven tijdens een bijzonder moment.

Een beautybox vol exclusieve merken

Ben jij een echte beautyfan en sta jij voorop bij de nieuwste trends en ontwikkelingen? Dan is StyleTone echt iets voor jou! We maken je unboxing beautybox alleen maar leuker door er ook spullen in te stoppen die je waarschijnlijk nog niet kent. We werken samen met exclusieve merken en innovatieve beautyinstituten. Zo blijven we op de hoogte van alle ontwikkelingen en ontvangen we de nieuwste beauty-innovaties, die we weer in de beautybox stoppen. Op die manier ontvang jij de nieuwste releases van verschillende beautymerken binnen no-time op je deurmat. We zorgen altijd voor een mooie balans in de producten. Daarom vind je zowel make-up als gezichts- en haarverzorgingsproducten, tools en verwennerijen voor je lichaam in de box. Door ons uitgebreide netwerk, ontvang je ook producten die je niet zomaar in de winkel koopt. We kunnen ons geen beter unboxing-moment bedenken!