Beautybox Ervaringen


StyleTone is dé beautybox van Nederland!

Heb jij al eens een beautybox uitgeprobeerd? Dan weet je: het is écht een cadeautje aan jezelf. Zo ervaren ook de klanten van StyleTone dat. Al sinds 2014! De inhoud van een StyleTone box is altijd een verrassing. Maar wij beloven jou: je wordt niet teleurgesteld. In jouw StyleTone box vind je namelijk altijd een veelzijdige mix aan cosmetica producten. Dat maakt ‘m heel geschikt voor iedereen die graag bezig is met verzorging, make-up en beauty.

Van reinigingslotions tot verzorgende crèmes en van geurend doucheschuim tot shampoo die je haar laat glanzen. Aangevuld met luxe make-up producten, van foundation tot een wenkbrauwpotlood en lippenstift en aanvullende goodies zoals kwasten en removerpads. Kortom: een wisselende, complete beautybox. Alles voor die irresistible look!

Lees snel verder voor meer beautybox reviews!

Benieuwd naar hoe het werkt?

Kies de Styletone box die bij jou past

Twaalf keer per jaar stellen we bij StyleTone met zorg een luxe pakket samen, verpakt in een stijlvolle cadeaudoos. Bij elkaar opgeteld hebben de producten een minimale waarde van 70 euro! Koop eenmalig een box, of regel dat je ‘m structureel ontvangt. Wij bieden verschillende abonnementsvormen aan:

  • Wil je maandelijks en altijd kunnen opzeggen? Dan betaal je € 15,95 per box en opzeggen kan altijd.
  • Ontvang 3 maanden een StyleTone box en je krijgt € 2,90 korting. Na 3 maanden stopt het automatisch.
  • Wil je liever wat langer? Kies voor 6 maanden een StyleTone box en betaal maar € 14,50 per box. Na 6 maanden stopt het automatisch.
  • Je kunt de StyleTone box ook eenmalig bestellen voor maar € 17,95

Lisanne wordt iedere maand verrast met zo’n exclusieve box: “Het toffe aan de box vind ik dat er een zeer gevarieerd aanbod van producten is. Er zitten producten in die je allemaal kunt gebruiken en niets “overlapt” elkaar. Van praktische items zoals een tandpasta en haarlak tot make up en zelfs een ‘lip mask’!

Kies het abonnement dat het beste bij jouw beauty-wensen aansluit, of bij jouw budget natuurlijk!

Een make-up goodie box waar je blij van wordt!

Bestel jij een StyleTone box? Dan ontvang je een luxe cadeaudoos, met daarin 5 full-size producten. De beautybox bevat een unieke mengeling van producten van toonaangevende merken én inspirerende nieuwe brands. In de StyleTone box vind je vooral fullsize producten, om lekker lang van te genieten. Kortom: verwacht een gevarieerde box, om lekker van alles uit te kunnen proberen. Wie weet ontdek jij met een make-up goodie box van StyleTone jouw ultieme verzorgingsproduct, make-up of accessoire? Be surprised!

Beautybox ervaringen van vaste klanten

StyleTone was de allereerste beautybox van Nederland. In 2014 verstuurden wij onze eerste verwenpakket. Ondertussen hebben we een trouw klantenbestand. Op zoek naar StyleTone beautybox reviews? Lees dan snel verder, óf kijk op onze Facebookpagina of onze Instagrampagina voor meer ervaringen met StyleTone box.

 

Deze dames zijn blij met StyleTone:

Jessica: “Was vroeger klant bij StyleTone en dacht om eens een verrassingspakket te nemen en weer wat productjes te testen. Net ontvangen en ben er zo blij mee dat ik meteen nog één besteld heb. Wat een fijne selectie. Ga hier zo van genieten. Bedankt StyleTone ”

Natasha: “Ik weet het nooit zo met beautyboxen. Het uitpakken van zo’n doos is altijd een feestje maar vaak vind ik de producten mwah. De helft bestaat uit samples en de andere helft zijn make-up producten in kleuren die niemand staat. Maar dat geldt absoluut niet voor de StyleTone box! Dit is de eerste keer dat ik deze box ontvang en ik ben er super enthousiast over. De box bevat, als je het mij vraagt, écht nuttige producten waar iedereen wel iets mee kan.

Lonneke: “StyleTone is de beste manier om nieuwe merken te ontdekken!

Mogen wij jou ook verrassen? Veel van de beautyliefhebbers van het eerste uur zijn nog altijd klant. Dat zegt toch genoeg? Onze exclusieve make-up box shop je nú online!