Maandelijkse Beautybox


Maak kennis met Styletone: dé beautybox van Nederland

Een maandelijkse beautybox: elke maand verwend worden met de nieuwste beautyproducten. Jezelf laten stralen met mooie make-up, relaxen met heerlijke douche-essentials en goed zorgen voor je lichaam met bodybutters, -lotions of serums. Natuurlijk is het geheel niet af met glanzende lokken, die je verkrijgt met de fijnste haarproducten. Toch is het niet meer nodig om élke maand een make-up box of cosmeticabox te bestellen. Styletone is de leukste, goedkoopste en meest complete beautybox van Nederland die het allemaal heeft. Met genoeg producten om jezelf in de watten te leggen.

Leg jezelf in de watten met Styletone

Als eerste in Nederland zorgde Styletone voor de lancering van de beautybox. Met een groot netwerk aan beauty- en cosmeticamerken op zak, waren we in staat om de mooiste deals te sluiten. En die deals? Die stopten we in onze box. Zo ontstond Styletone: nu de goedkoopste én leukste box van Nederland. Een beautybox vol full-size cosmetica en make-up.

Styletone is niet meer weg te denken van de Nederlandse markt! Ondertussen hebben we al meer dan 10.000 fans verrast met deze fijne box. Dat doen we al jaren op rij. En we werken keihard om deze Nederlandse beautylovers te blijven verrassen met de beste producten, de mooiste combinaties en de nieuwste releases. We gunnen iedereen dat verwenmoment!

Deze maandelijkse beautybox past door de brievenbus.

Het grote voordeel van de Styletone beautybox is dat deze door de brievenbus past. En dat je dus niet thuis hoeft te blijven om hem in ontvangst te nemen! Bovendien ben je een stuk goedkoper uit met de beautybox van Styletone. Voor minder geld dan menig concurrent krijg je meer waarde voor je geld. En wie wil dat nou niet ;-). Je krijgt namelijk een box vol spullen ter waarde van meer dan zeventig euro! En daar betaal je slechts 15,95 voor. Daarbij kun je kiezen voor verschillende kortingen. Ga je voor een beautybox abonnement van zes maanden lang? Dan ontvang je zes beautyboxen voor 14,50 per box! We durven daarom wel te zeggen dat Styletone de juiste keuze is van alle beautyboxen. Voor iedereen die zich optimaal wil laten verwennen én daarbij voordelig uit wil zijn.

Exclusief en veelzijdig

Met onze beautybox willen we je niet alleen in de watten leggen. We willen je namelijk ook verrassen en kennis laten maken met de nieuwste innovaties op beautygebied. Sta jij altijd te popelen als een beautymerk met een nieuwe release komt? Of laat je je liever verrassen met die nieuwe innovaties? We stoppen de boxen vol met producten die je nog niet kent, van full size formaat tot samples. Door onze samenwerking met exclusieve merken en innovatieve beautyinstituten, blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt én ontvang jij als eerste de nieuwste releases van de verschillende beautymerken op je deurmat. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat er in de box een mooie balans zit: zo stoppen we zowel make-up als gezichts- en haarverzorgingsproducten, tools en verwennerijen voor je lichaam in de box. Door ons uitgebreide netwerk, ontvang je ook producten die je niet zomaar in de winkel koopt.