• Elke maand de mooiste beautybox van NL en BE
  • Gratis verzending
  • Maandelijks opzegbaar
  • Elke maand de mooiste beautybox van NL en BE
  • Gratis verzending
  • Maandelijks opzegbaar

Bluxbox juli/aug 2019

De inhoud van de Styletone Classic beautybox vol verrassingen van november 2020:

DOUCCE – LIP POTLOOD ESTELLA
€ 20.00
Het eerste product is dit prachtige lip potlood van Doucce. Het lip potlood is gemakkelijk aan te brengen, blijft lang zitten en heeft een erg rijke pigmentatie. Het is de kleur Estella en deze past perfect bij het seizoen waar we momenteel in zitten. Je kunt het lip potlood gebruiken voor alleen de randen van je lippen of juist volledig inkleuren. Je kunt het gemakkelijk blenden en dus kun je goed zelf bepalen hoe donker de kleur wordt. Tip: door de randen van je lippen donkerder te maken, lijken je lippen voller!

ESTATE – BAKED HIGHLIGHTER
€ 10.00
Nummer vier uit de box is de prachtige baked highlighter van het merk Estate.  De highlighter heet ‘Lit’ en heeft een mooie champagnegouden kleur.  Dit is jouw geheime wapen als het aankomt op een prachtige glow. Ideaal om aan te brengen met de fan brush van IBY beauty.  De highlighter is heel gemakkelijk op  te bouwen tot je de gewenste glow hebt.  Dus wil je een subtiele glans?  Dan is 1 of 2 lagen voldoende, maar wil je  de overduidelijke shine?  Breng dan een aantal lagen aan, zodat de highlighter de perfecte glans geeft.  You Glow Girl!

IBY BEAUTY – FAN BRUSH
€ 10.00
IBY Beauty is een razendpopulair merk onder de beauty lovers. And lucky you!  We hebben een heel fijne kwast van IBY Beauty voor je in deze glossy & glow box.  Je ontvangt de Fan Brush, welke ideaal is voor het aanbrengen van die perfecte glow!  De kwast zelf alleen al is een prachtig glanzend item. Bij het aanbrengen van een highlighter is deze fan brush een echte musthave.  Je kunt de highlighter hiermee gemakkelijk aanbrengen op je jukbeenderen, puntje van je neus, onder de wenkbrauw en eigenlijk waar je maar wat extra glow wilt hebben!

FOAMIE – SHAMPOO BAR
€ 4.95
We are in love! Rook je deze heerlijke geur al toen je de box open maakte? Die heerlijke geur komt van de Shampoo bar van het merk Foamie! Je ontvangt 1 van de volgende 2 shampoo bars: – De ‘Aloe You Vera Much’ bar – De ‘Hibiskiss’ bar Beide ruiken heerlijk en super handig om je haar mee te wassen in de douche.  De Hibiskiss is vooral geschikt voor beschadigd haar en versterkt en verzorgt het haar intensief tot in de puntjes. De Aloe You Vera Much is geschikt voor droog haar, hydrateert en zorgt door amandelolie voor een gezonde hoofdhuid!

CHELLA – WENKBRAUW CRÈME
€ 26.00
Het laatste product is voor de wenkbrauwen, Met dit product geef je jouw wenkbrauwen een mooie kleur en de perfecte shape. Het is de wenkbrauw cream van Chella.

Psst, mis deze kortingscode niet!

Vul je e-mailadres in voor een korting van 20 procent op je eerste beautybox bij een abonnement!
Deze is tot 24 uur geldig na ontvangst dus wees er snel bij ;-).